Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Filmek kategóriát miért...

A Filmek kategóriát miért látogatják többen, mint a Zene kategóriát?

Figyelt kérdés
Csak mert a filmek kategóriában kb. szinte minden kérdésre van válasz, a zene kategóriában meg nem annyira.

2023. ápr. 15. 17:32
 1/2 veterán vas ***** válasza:
100%

A zenét -valamilyen szinten- érteni kell, hogy vélményt alkothass róla.

Filmnél ott a látvány, a szöveg, a kisérőzene, a sztori, vagyis sokkal többet lehet belemagyarázni, még akkor is ha egyikhez sem ért a botcsinálta kritikus. ;)

2023. ápr. 15. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem azért, mert ott sokkal több a trollkérdés és a provokatív kérdés, illetve az egy sémára épülő kérdések sorozata. Legalábbis én ezért untam meg, hogy olvasgassam, nem voltak értelmes kérdések, amikre érdemes lett volna válaszolni. Mondjuk lehet, hogy most már nem így van, egy jó ideje nem néztem már a kategóriát. De régebben szinte minden nap volt több "Csak szerintem túlértékelt a Queen/Beatles/Michael Jackson/stb.?" kérdés, vagy a szintén nagyon unalmas "Ki a jobb énekes, Whitney Houston vagy Balázs Klári?" típusú kérdések. Értelmes kérdések meg nem nagyon voltak.
2023. ápr. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!