Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem egyre silányabb...

Csak szerintem egyre silányabb balázsék reggeli rádió műsora?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron kaptam rá,olyan jópofa humorú volt,szerettem hallgatni ahogy a sztorikat a saját hülyeségeikkel vegyítik össze.

Mára feltűnően témahiány van és infantilis humorral próbálják kompenzálni.

Meg árad belőlük az unalom hogy igazából halálosan unják.

2023. júl. 5. 14:35
 1/4 Morzsi007 ***** válasza:
57%

Unalmas, mindegyik.

Csak pár percet hallgatom reggelente, de a többi sem tetszik, legalábbis nekem. A Petőfin azt a új brigádot nem tudom megszokni. Pedig már ott vannak nem egy éve.

2023. júl. 5. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Sosem volt jó.
2023. júl. 5. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:

voltak jó témák korábban,meg a szokásos világban történt marhaságok amiket jól kifiguráztak de ma már ilyen nagyon átlagos agyonrágott témákat vesznek elő újra és újra,már igazából nem nagyon van olyan amiről nem beszéltek és egyre prolibb az egész,szerintem lassan befejezik

nekem az az érzésem hogy Balázs már nem sokáig akarja húzni ezt

2023. júl. 5. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
#3 tehát most még a korábbinál is xarabb lett? Azt azért el kell ismerni hogy az már teljesítmény.
2023. júl. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!