Ennyi idős korban már nincs kedvem/igényem bulizni?
Az egyetemen nagyon sokat jártunk bulizni,inni, szórakozni.
Most 28 éves vagyok (4 éve diplomáztam), egy multinál vagyok kosebb vezetői pozícióban, van komoly párkapcsolatom. Szóval a hètköznapok nagyon zsúfoltak és fáradztóak.
Pár hónapja azon kaptam magam , hogy mindenféle ürügyet kitalálok ha bulizni hívnak. Magamra sem ismerek. Szóval egyáltalán nem akarok màr bulizni járni annak ellenére, hogy pár éve még nagy partiarc voltam.
Most már hétvégén is szívesebben vsinálok más programot a barátokkal/párommal, vagy ha esti szórakozás akkor inkább csak valami jobb helyre ülnék be 1-2 drágább koktélt meginni.
Van pár barátnőm akik más munkakörben dolgoznak (pl fast fashion üzeletkben), ők még mindig állandóan hívnak bulizni (99,9%-ban kitaláloi valamit amiért nem megyek) szóval ők nem érzik amit én.
Normális hogy ennyire visszavettem?:D Van akivel még ez történt/ezt érzi így a 20as évei végére?
28N
lehet, csak elfáradtál erre az évre, irány a szabadság! :-)
De az ember egy idő után megelégeli. Én legalább is már csak néha megyek koncertre, pedig régen gyakran jártam.
Más meg más... jól vagy, ahogy vagy! :-)
Vagy épp túlterheled magad, és szembesülni kell vele, hogy mindenre nem jut erő: vagy sok munka, vagy kevesebb munka, több buli.
De tán a buli is öncélú egy idő után, és a munka érdekesebb, izgalmasabb - ilyen is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!