Mit csináljak, hogy egész este ne unatkozzak?
Mindig szórakozni az unalmas egy idő után! :-)
Kicsit tervezgethetnél, hogy mi lesz veled az életben?!
Mivel szeretnél foglalkozni, azt hogy éred el, ilyenek.
Vagy ez már eldőlt és sínen vagy?
50f
jaj bocs, nem fogtam fel ,hogy a szórakozás alatt kérdezted, elnézést, visszavontam!
egy jó könyv, egy jó film, kedvenc zene, barátnők áthívása, társasjáték, társastánc
Ha jó a nyelvérzéked, akkor kezdj el tanulni valami nyelvet. Van egy nyelvkönyvsorozat a lépésről-lépésre, az nagyon jó. Én pl. az orosz abból kezdtem el (sag za sagom) és tényleg sikerül élvezetes formában tanítani, hogy utána be is iratkoztam egy kurzusra.
Ha a tanulósdi annyira nem pálya, de érdekel a földrajz vagy szeretnél elkezdeni utazni, akkor javaslom az útikönyvek, utazós blogok bújását. Én is kb. pont 16 évesen kezdtem el ezzel foglalkozni, amióta csak 18 vagyok járom a világot.
Na de hogy kezdtem el? Volt egy könyvem --> ez: [link]
Ez a könyv valódi Hakuna Matata, minden bajt megold! Mai napig imádom felcsapni és lapozni, már a képek miatt is megéri (a linken elvileg egy fekete színű könyvnek kell lennie, mindenképp azt nézd, az a 2004-es kiadás, a kék régebbi)
Ha nem vagy olyan bulizós, de a zenét szereted, akkor lehet hobbid a hanglemez, kazetta gyűjtés. Kezdésnek tökéletes akár egy 30.000 forintos darab (szülők általában támogatni szokták a hasznoshobbi törekvéseket, de használtan is vannak olcsók), lemezeket pedig már 500 forintért is lehet "túrni". Nekem szerelemhobbi, és lányoknak is abszolút jó, szerintem nagyon menő dolog.
Ha pedig inkább társasági ember vagy, akkor a társajáték mindig beválik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!