Mi a véleményetek Vastag Csabáról?
Az x-faktor egyik versenyzője.
Mit gondoltok róla? pl.: tetszik, ronda, jóképű
Mert nekem nagyon bejön. Kort is írjatok lécci.
legjobb pasi a világon!!!!
am meg nincs nagy orra egyáltalán, és ha mégis az lenne az csak jo mert a férfiaknak nagyon jol áll a nagy orr:)
19l
én utálom..remélem minél hamarabb kiesik.
15/L
én is.
nagyképű,nekem nem szinpatikus.
Hajrá Norbi(Ł).
Nekem nagyon szimpatikus volt mind addig, amíg ki nem derült,hogy van barátnője, aki állítólag a menyasszonya.
Nem azért nem szimpatikus már mert van barátnője, hanem mert megvezette az embereket,hogy több szavazatot kapjon.Ha felvállalta volna a barátnőjét, akkor is kapott volna bőven szavazatot,elvileg a verseny a hangról szól, hangja meg van, nem is rossz.
Végülis Ö tudja miért vállalta be ezt a kompromisszumot, de ha ez kiderül szétszedi a sajtó és irtó nagyot bukik vele!
Gyanús volt nekem,hogy ilyen külső,ilyen érző lelket takar,aki Feró szerint nem csajozik, várja az igazit.Szerintem ilyen pasi még nem született.Sajnálom,h ekkora csalódást okozott,pedig én a hangja miatt kedveltem,de ez milyen durva amit csinált?Pedig szerintem neki nem volt már szüksége ekkora hírnévre,h ilyen áldozatot hozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!