Mit csináljak a számítógépen ha unatkozom?
Figyelt kérdés
A játékok már nem kötnek le annyira, szeretnék valami 'értelmes', hasznls dolgot csinálni.
Mit tudnák rajta csinálni ami nem unalmas és hasznos lehet vagy érdekes.
2023. máj. 10. 14:25
3/11 A kérdező kommentje:
#1 mar tulzasba is vittem
#2 picit unalmasnak találom, random témákról keresgélni a neten:)
2023. máj. 10. 15:39
4/11 anonim válasza:
Képezd magad valamiben. Én pl. egy rajzprogramhoz szoktam tutorialokat nézni, amikor van hozzá kedvem. Vagy esetleg kapcsold ki a géped és azon kívül keress valami elfoglaltságot. Pl. töröld le a port.
5/11 hollófernyiges válasza:
Én wikipédiát szoktam írni.
6/11 Thunderfairy válasza:
Gyakorin olvasgatni, Sakkozni, filmeket nézni, stb.
7/11 anonim válasza:
Régebben én is kopácsoltam a Wikipédiát, jó buli. Kicsit bele kell tanulni, de klafa.
8/11 A kérdező kommentje:
A wikipédia a sulira emlekeztet ami pedig szar.
2023. máj. 11. 16:00
9/11 anonim válasza:
Óh, nem akartunk ám megbántani! Nem tudtuk, hogy igazából semmihez nincs kedved! :-) Ha ezer dolog közül téged három dolog érdekel összesen, akkor nekünk most fel kéne sorolni mind az ezret, s te meg nagy kegyesen majd választasz közülük? Ha így gondolod, tévút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!