Mit csináljak ha unatkozom és nem a számíto géppel akarok játszani?
Az unatkozás egyenlő a lustasággal, ugyanis mindig van mit csinálni.
Rajzolj, tornázz, nézz filmet (ismeretterjesztőt vagy szórakoztatót), nézz sorozatot, olvass folyóiratot neten vagy papíralapút, olvass regényt vagy szakirodalmat, ismét papíralapút vagy neten, írj blogot vagy keress blogokat, fess, írj verset, írj naplót, segíts otthon, ülj le beszélgetni, hívj át havert, menj el haverokkal, tanulj, barkácsolj, szerelj (úgy tűnik, fiú vagy).
Üdv!
Nem tudom, hogy mi ez az állapot. Még soha nem unatkoztam...
Kreatív dolgok (számomra): főzés, üvegfestés, gyertyadíszítés, megunt ruhák átalakítása - nem kell nagy dolgokra gondolni :-), keresztszemes hímzés (ezen belül kép készítés, illatpárna, könyvjelző, képeslap stb.). Ha egyedi ajándékkal akarod meglepni szeretteid valamilyen alkalomra, akkor már hozzá is kezdhetsz.:-)
A rossz CD-ket hasznosítsd újra - találd ki, hogyan.
Csinálj flakonból madáretetőt - tél vége fele van, de sok madár éhezik.
A fentebb leírtak sok idődet le fogják kötni.
Olvass - ez a legjobb kreatív dolog. A leírtak csak a Te képzeletedben jelennek meg és egyediek. :-)
Segíthetsz egy családtagodnak - s ő örülni fog ennek nagyon.
Remélem írtam valami használhatót. :-)
Ja a nevét nem néztem, a Gyk elszoktat ettől.
Akkor varrogasson pl
Ildikó93 nagyon köszönöm ebből max két dolgot szeretek csinálni!
az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm sőt az összes válaszolónak köszönöm.
és LÁNY vagyok!!!!!!!!!!
lehet látni a nevemben KITTI8 nem fiú ha fiú lennk nem lenne kitti a nevem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!