Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért néznek hatalmasat,...

Miért néznek hatalmasat, amikor elmondom,hogy második világháborús képeket és papír alapú emlékeket gyűjtök nő létemre?

Figyelt kérdés
Amikor valakivel beszélgetek interneten vagy akár személyesen,és megkérdezik,hogy mi a hobbim és elmondom a fentebb említett érdeklődési területemet majdnem hogy megütköznek rajta az emberek. Sok gyűjtő van Első és második világháborús témában,akik német tárgyakat stb gyűjtenek, mégsem csodálkozik rajta senki.Akkor nálam miért? 25/n
2023. ápr. 29. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert nem egy átlagos hobbi, és gondolom sokkal több férfi műveli, mint nő.

A mai fiatal nők többsége legfeljebb élményeket gyűjt (utazgatás, bulikázás stb...) Akinek van olyan hobbija, ami e körön kívül esik, az különlegesnek számít.

2023. ápr. 29. 03:35
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Azért néznek, mert már a 2000-es évek elején is kínos volt a divatnáciság, azaz majmolni a II. vh-t! De te még most is csinálod. Ez feltételezi rólad, hogy szélsőjobbos vagy, nagy valószínűséggel fidesz, vagy mihazánk szavazó, illetve, hogy képes vagy bármire az emberek ellen! Természetesen német tárgyakat gyűjtesz, minden hobbináci ezt csinálja!

Nem vagy több, mint az emberiség söpredéke, aki ezeknek a gyilkosoknak, népírtóknak akar emléket állítani!

Írj nyugodtan, ha tévedtem volna és nem lennél jobbos, vagy szélsőjobbos, illetve nem értenél egyet a mi hazánk, vagy a fidesz elveivel, illetve nem követelnéd vissza erdélyt!

Na ezért néznek rád így!

2023. ápr. 29. 06:13
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
2-es, nem vetted figyelembe a kifejtés második mondatát, tulajdonképpen nem is a kérdésre válaszoltál. Innentől kezdve a válaszod nem több, mint személyeskedés.
2023. ápr. 29. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért csodálkoznak, mert tényleg szokatlan hobbi egy 25 éves nőnél. De nincs ezzel semmi baj, ha örömet lelsz benne. Rám is szoktak csodálkozni, mert én szovjet gyártmányú antik kar és zsebórákat gyűjtök. A 2. válaszoló szerint biztos komcsi vagyok. 😁

Amúgy a lőrinci bolhán van egy bácsi, aki pont ilyen cuccokat árul.

2023. ápr. 30. 10:59
 5/5 anonim válasza:
Igazából engem lány lètemre már 5. Osztályos korom óta érdekelnek a világháborúk. Szerintem teljesen normális amit csinálsz . Én is ezt csinálnám ,ha tudnám ,hogy honnan lehet ilyen dolgokat szerezni. Pèldául szülinapomra anyámtól egy Soviet Ushankát kèrtem . Szerintem szard le mások vèlemènyèt. Csináld csak azt nyugodtan amit szeretsz !
2023. máj. 13. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!