Miért néznek hatalmasat, amikor elmondom,hogy második világháborús képeket és papír alapú emlékeket gyűjtök nő létemre?
Mert nem egy átlagos hobbi, és gondolom sokkal több férfi műveli, mint nő.
A mai fiatal nők többsége legfeljebb élményeket gyűjt (utazgatás, bulikázás stb...) Akinek van olyan hobbija, ami e körön kívül esik, az különlegesnek számít.
Azért néznek, mert már a 2000-es évek elején is kínos volt a divatnáciság, azaz majmolni a II. vh-t! De te még most is csinálod. Ez feltételezi rólad, hogy szélsőjobbos vagy, nagy valószínűséggel fidesz, vagy mihazánk szavazó, illetve, hogy képes vagy bármire az emberek ellen! Természetesen német tárgyakat gyűjtesz, minden hobbináci ezt csinálja!
Nem vagy több, mint az emberiség söpredéke, aki ezeknek a gyilkosoknak, népírtóknak akar emléket állítani!
Írj nyugodtan, ha tévedtem volna és nem lennél jobbos, vagy szélsőjobbos, illetve nem értenél egyet a mi hazánk, vagy a fidesz elveivel, illetve nem követelnéd vissza erdélyt!
Na ezért néznek rád így!
Azért csodálkoznak, mert tényleg szokatlan hobbi egy 25 éves nőnél. De nincs ezzel semmi baj, ha örömet lelsz benne. Rám is szoktak csodálkozni, mert én szovjet gyártmányú antik kar és zsebórákat gyűjtök. A 2. válaszoló szerint biztos komcsi vagyok. 😁
Amúgy a lőrinci bolhán van egy bácsi, aki pont ilyen cuccokat árul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!