Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sziget önkéntesség?

Sziget önkéntesség?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék a Sziget fesztiválon önkénteskedni.

1.Milyen a közösség? Tényleg olyan jó mint ahogy a honlapon hirdetik? Szabadidőben szoktak együtt lógni az önkéntesek?(mármint akik korábbról ismerték egymást) Csendesebb személyiséggel is be lehet illeszkedni? Mennyire kultúráltak?

2.Hány estére szokták beosztani az önkénteseket (annyit tudok, hogy minden nap 6 óra munka, de nem tök mindegy, hogy az délelőtt vagy a koncertek idején van)? Mennyire kell feszített tempóban dolgozni?

3.a honlap szerint az alábbi munkakörök vannak:

* Információs kisegítő

* Beengedés kisegítő

* Kemping üzemeltető

* Programhelyszín kisegítő

* Adminisztrációs kisegítő

* Forgalomírányító

* Környezetvédelmi felelős

Mit tudtok ezekről? Mit takarnak ezek a feladatkörök? Milyen napszakban szokták az egyes feladatkörön dolgozókat dolgoztatni?

4.melyik a legmegfelelőbb nekem, ha lassú vagyok kb mindenben, főleg, ha kapkodok?

Ha ezt a jó hosszú kérdéssort végigolvastad, és még válaszolsz is, akkor azt nagyon köszönöm.💐

tegnapelőtt 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:

A Szigeten még nem dolgoztam, csak máshol. Ott úgy volt, hogy lehetett csereberélni a beosztásnál, ha valami érdekel, és találtál valakit, aki erre hajlandó volt, és ebbe beleegyeztek.

Nyilván ha elmondod, hogy lassú vagy, stb. akkor kevesebb az esély, hogy beválasztanak, mert szerintem nagy a túljelentkezés, de ha nem mondod el, akkor ne csodálkozz rajta, hogy pörgést várnak el tőled, ill. ne kívánj erre hivatkozva nyugis munkát.

A forgalomirányító elég nyugis nem kell pörögni, de folyamatosan kell mindig valaki, lehet tehát érdekellentét a társaiddal.

Itt szerintem csak ülni kell az út szélén és ha arra téved egy autó, akkor kell felemelni a feneked. Hogy mekkora a forgalom, az más kérdés. Ahol én voltam, volt olyan, hogy tíz percenként jött egy autó. Itt az is lehet, hogy folyamatosan jönnek, de szerintem együttműködőek, így akkor se kell nagyon kapkodni, szóval nyugis, és nem is bonyolult.

tegnap 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!