Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jó nyári ottalvós táborok...

Jó nyári ottalvós táborok vagy táboroztatás 16 évesen?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 06:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Én 14-18 éveseknek tartottam nyári táborokat évekig! Nem panaszkodott senki sem. (mondjuk nem is élték túl, hogy lemondhassák mi volt :D) Viccet félretéve nekem azonos közösségből érkeztek, tehát általában azonos iskolából, így volt ismeretség, ami összekötötte őket, illetve tematikus táborok voltak, tehát általában olyanok jöttek, akiket az adott dolog érdekelt. Amennyiben tematikus táborról van szó, ott azért könnyebb ismerkedni, hiszen összeköti az embereket az adott dolog.

Én magam fiatalként minden nyáron voltak "ottalvós" táborban, ami számomra egyértelműen a nyári tábor, nagyon nem is volt más akkoriban. Nekem gondom sosem volt, mindenhol vannak hülyék, de kerülni kell őket és kész

2023. ápr. 21. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!