A tanárok tanítási időn kívül is kell majd plusz munkákat vállalniuk, hogy megkapják az alapfizetést, ne kapjanak levonást. Pl. versenyeztetés, érettségi, táboroztatás, stb. Az új igazgatók házait is ők fogják felépíteni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 20:28
1/29 anonim válasza:
Nagyjából. Szégyen amit a tanárokkal csinál ez a dilettáns hőbörgő csürhe.
2/29 anonim válasza:
Tartalmas életetek lehet, ha nektek ez okoz orgazmust, hogy a tanárok amúgy is szar fizetéséből még le is vonnak.
3/29 anonim válasza:
Természetesen,sőt ún. kukások sem kellenek majd.és a postai munkát is át tudják venni,vagy az ápolókét.dolgoztatni is kell őket ha engem kérdezel.
4/29 anonim válasza:
Sajnálom a tanárok helyzetét, Pintér egy igazi pszichopata. Ezzel OV tökéletesen tisztában van, ezért nem is értem, hogy miért eresztette rájuk?
5/29 A kérdező kommentje:
Nem lennék meglepődve ha az is elvárás lenne a fiatalabb tanárnéniktől, hogy "kedvesek" legyenek az új fidesz jelölte igazgatóhoz, ha nem akarnak repülni, vagy bérlevonást.
2023. ápr. 20. 20:52
6/29 anonim válasza:
4) miért sajnálod?jó ha 20%-uk sztrájkol.el kéne már felejteni ezt a sajnálkozást.
7/29 anonim válasza:
#4 - Ugyanazért, amiért a Fővárost kivérezteti. Kicsinyes bosszúból. Kicsit bővebben azért, mert ellent mertek mondani. A főbáros úgy, hogy nem a Fideszre szavazott, a tanárok meg azzal, hogy ki merték mondani, hogy elegük van, és nem engedték befogni a szájukat némi aranyért.
Hát most megkapták Pintért, aki meg az egészet megpróbálja letörni.
Csak aki szétveri az oktatást, az lényegében a nemzetet öli meg.
Hát ez a Fidesz. Nemzetgyilkos. És van 3 millió, aki tapsikol hozzá. Jó kilátások!
8/29 A kérdező kommentje:
"És van 3 millió, aki tapsikol hozzá."
A nyuggereket nem érinti, és a Rikárdókat sem.
Legközelebb ismét meglesz az a kétharmad.
2023. ápr. 20. 21:01
9/29 anonim válasza:
Eddig is ők csinálták a versenyeztetést, érettségit, táboroztatást, mi ezzel a baj? Megemelt fizetéshez megemelt követelmények, nem látom, hol itt a probléma.
10/29 anonim válasza:
7: szerintem Orbán túl közömbös személyiség ahhoz, hogy ilyen furfangos visszavágásokon agyaljon, ezért megkérte Pintért, hogy intézze el ő a mocskos részét. De azt még mindig nem értem, hogy miért? Milyen kockázatot jelentenek a tanárok, hogy ennyire megszivassák őket? Ezt a lépést nem néztem volna ki Orbánból, és valahogy logikailag sem jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!