A reddit az internet pöcegödre? Mi értelme van?
Eddig nem tudtam mi az a reddit, de pár napja oda tévedtem. Ahol megkeseredett, irigy nők vezetik le a frusztráltságukat nekem nagyon az jött le. Nagyon szeretnének olyan szépek, pénzesek, népszerűek lenni mint azok, akiket folyton ócsárolnak ott. Mire jó ez? Mi értelme van? Mi értelme van más életébe turkálni? Azt hiszik nekik attól jobb lesz? Attól ők jobbak, szebbek lesznek vagy mi? Továbbá azt sem értem ha olyan szépek és okosok ott ezek a nők akik írogatnak miért nem vállalják az arcukat és mutatják be ha olyan tökéletesek mit hogy kellene csinálni....
Ez a reddit tökéletesen megmutatja az ország mentális állapotát.. főleg a rosszindulatú nőkét. A nők miért nem tudnak összefogni ócsárolás helyett? Vajon tisztában vannak azzal, hogy attól nem lesznek se szebbek se okosabbak, hogy másokat szapulnak?
Te nem ugyanazt csinálod most? Azt sem tudod miről beszélsz, de már megvan az ítéleted. Rögtön kijelentesz dolgokat egy vélt igazság alapján, pedig egyszerűbb lett volna megkérdezni ha nem értesz valamit, ahelyett hogy egy teljes közösséget általánosítasz 1-1 szub alapján. És egy szubot néhány idióta felhasználó alapján.
A legrosszabb benne, hogy a kérdésed így marad fenn az interneten és ez lesz a keresőszó a Reddit neve mellett, miközben teljesen vakon vagy vele, és egy pár ezer fős szub néhány tucat hangadója alapján egy 400-500 millió fős közösséget kutyázol. Mintha azt mondanád, hogy egy 100 fős laposföldes Facebook csoport mind a 2 milliárd felhasználót jellemzi.
A kifejtés biztos, hogy a redditre vonatkozik? Nem inkább a GYK-ra? :D
Pont most akarok átköltözni a redditre, ugyanis ez az oldal lassan haldoklik, és szerintem pont itt van rengeteg megkeseredett, átlagos képességű nő és férfi.
Gyakorlatilag nincs olyan női gyk-s felhasználó, aki higgadt, értelmes választ tudna írni és ne csak paneleket ismételgetne (most az ilyen Sunshinedoll- és egylány-félékre gondolok). Szinte csak öregedő ideggyenge titkárnők és bolti eladók irkálnak butaságokat.
Ezzel szemben legtöbb helyen értelmes válaszokat látok, és nem annyira divat belepofázni abba, hogyan fogalmazzon a kérdező, alkothat-e véleményt saját tapasztalat alapján stb.
Nem szeretem ezt a szó, de ez az oldal egyre inkább „prolisodik”.
Én sem szeretem azt az oldalt, nagyon sok rosszindulatú ember van. Tényleg az élő fába belekötnek, ha valaki tökéletesen csinál valamit, akkor az unalmas, ha valaki rosszul mond vagy tesz valamit, akkor azért szedik szét. Én sem kedvelem pl az influencereket, nem értek egyet azzal, hogy sokkal többet keresnek pár poszttal, mint diplomás emberek egy havi munkával. Erre viszont nem megoldás, hogy Redditen rosszindulatú, kicsit sem építő jellegű kritikákat írnak valakiről, miközben minden megosztásukat nézik. Én pl nem követem azokat az embereket, akiket nem kedvelek, nemhogy még írogassak is róluk, nem éri meg, hogy az időmet rájuk pazaroljam.
Ráadásul mindenki azt ír oda, amit akar, pl ha valakit visszautasított valaki, máris kiírhatja kamu profilról, hogy tudja, hogy erőszakos, vagy meleg az illető. Szóval fenntartásokkal kell kezelni az ilyen jellegű posztokat is, én csak akkor hiszek el ottani pletykákat, ha nagyon sokan ugyanazt írják, mert akkor lehet benne valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!