Más is így van a TikTokkal?
Figyelt kérdés
Későn kaptam telefont, és alig vártam, hogy lehessen TikTokom. Azonban többször letöröltem, mert úgy éreztem, hogy időpazarlás, illetve semmi értelme sincs. Többször visszatöltöttem, most is rajta van a telómon, most három óráig TikTokoztam:((. Veletek is történt már ilyen?2023. ápr. 3. 22:00
1/6 anonim válasza:
Egyszer töltöttem le, 1 óra után letöröltem mert agyf@szt kaptam.
2/6 anonim válasza:
Soha nem volt TikTok-om, soha nem is lesz. YouTube short-on is annyi hülyeség van, ez tényleg időpazarlás.
3/6 anonim válasza:
Nekem le van töltve de csak mert ismerősöm küld néha tiktokos valamit akkor szeretem az alkalmazásban megnyitni, magamtól sose lépek bele. Ha van 3 szabad órád inkább nézz filmet vagy youtubeot jobban jársz
4/6 anonim válasza:
Hogy lehet 3 óráig tiktokozni? Egyáltalán mi értelme van azoknak a videóknak? Hiszen általában pár másodperces, és semmiről sem szól.
5/6 anonim válasza:
Nekem anyukám soha nm is engedte a Tik Tokot. Eleinte ez nagyon nem tetszett, de mostmár örülök, hogy akkor nm engedte meg, mert a YouTube shorts-on is elég hülyeséget néztem. Persze vannak olyan videók amikkel amúgy nincsen bajom, de én rájöttem arra, hogy nem akarom az életem az olyan videókkal tölteni, mint hogy két 16 éves csaj táncikál, mert sztm nincs sok értelme ennyi időt tölteni vele.
6/6 anonim válasza:
Na, ennyit erről, ennyi reklám elég is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!