Mi van a TikTok-kal, hogy sorba dobálja "neked"-be a tiltottakat?
Figyelt kérdés
Sok idiótát tiltottam már, és kb. 2 hete állandóan azok videóit teszi neked-be a TikTok. Már arra is rányomtam mindnél, hogy nem akarok tőle több videót látni, tehát már duplán vannak tiltva, mégis sokszor bedobja. Elindítom a TikTok-ot, és egymás után 4-5 tiltott fogad. Mit tudok még tenni, hogy ezt a sok nyomorultat ne lássam soha többé?2020. aug. 29. 21:06
1/7 anonim válasza:
Ez velem is megesik sajnos. Van valami idióta mély hangú szőke nő aki folyton nagyképűen dumál, amint meglátom megállítom a videót és nyomom a gombot hogy többet nem kérek tőle semmit. Mégis megjelenik. Sajnos mást nem lehet tenni mint hogy gyorsan tovább lapozol.
2/7 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy másik fiókot ahol kevesebb az esély hogy bedobja a videóikat:3
3/7 A kérdező kommentje:
Az a mély hangú szőke nő egy travi férfi. Nekem is sokszor jön, hiába tiltottam.
Lehet, hogy új fiók kell tényleg, csak attól tartok, hogy azzal is így járnék.
2020. aug. 29. 21:42
4/7 anonim válasza:
Dehát minden embernek ugyanazt adja be, nem (attól függően, hogy miket likeoltál)? Mármint nem látom hogy 1 új fiók hogy lenne megoldás...
5/7 A kérdező kommentje:
Nem ugyanazt. Nyilván nem lájkoltam ezeket. Sokat már első, második videónál tiltottam. A tiltás működött is sok hónapon át, nem láttam egy tiltott ember videóját se. 2 hete kapom zsinorba. A tiltás aktív egyébként, mert ha bármelyik profiljára rámegyek, nem látom a videóit, és még a tiltás feloldását is felajánlja a tiktok, tehát nem egy másik fiókról tiktokoznak.
Egyszerűen nem értem.
2020. aug. 29. 22:04
6/7 anonim válasza:
Nem tudod frissíteni a Tiktokot? Vagy próbáltad már letörölni után visszatölteni és visszajelentkezni? Ha ezek megvoltak és nem változott akkor meg nem tudok mást sajnálom :(
7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbálom. Köszönöm!
2020. aug. 29. 22:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!