Mi a véleményetek a nudista strandról?
Itt van 20 válasz a kérdésedre pár nappal korábbról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1218..
"nem tudom, honnan veszitek ezt, hogy ott majd elkerülhetetlenül feláll. Az egész szituáció annyira anti-erotikus, hogy ebből nem szokott gond lenni."
Azt például teljesen értem, hogy a férfi nőgyógyász semmi erotikusat nem talál a pácienseiben, hisz a munkáját végzi, napi szinten lát egy csomó puncit, na meg egy orvosi vizsgálat a steril rendelőben, az tényleg nagyon anti-erotikus. Na a strandolás egy szabadidős tevékenység boldog és felszabadult emberekkel, az év néhány kivételes napján.
Szóval én személy szerint onnan veszem, hogy a szokványos fürdőruhás strandolást is eléggé erotikusnak találom, pedig relatíve hozzá vagyok szokva olyan értelemben, hogy minden nyáron jó párszor strandolunk. Olyan értelemben viszont nem vagyok hozzászokva, hogy az év legtöbb napján nem érnek ilyen ingerek. Ha van párod, már pusztán vele is egy újszerű, kivételesnek mondható helyzet, hogy nem otthon este vagytok kvázi alsóneműre vetkőzve, hanem a nyári napfényben, és közben pancsoltok, játszotok, heverésztek, jól érzitek magatokat. Ha meg nincs párod, akkor végképp ritkaság az ilyen inger, és egy nagyobb forgalmú strandon elkerülhetetlenül elsétálnak a szemed előtt jobbnál jobb alakú nők. Ettől még persze tudom kezelni a dolgot, de azért a gatya elég jól el tud rejteni egy "félárbocos" merevedést.
Na most ha ehhez hozzáveszem, hogy bár mindenféle ingerhez hozzá lehet szokni úgy, hogy ne keltsen szexuális izgalmat, azért hetero férfiként mégiscsak a női nemi szerv látványához a legnehezebb hozzászokni (különösen, ha jó erőben levő fiatal férfi vagy), szerintem nem alaptalanul gondolom úgy, ahogy.
Tegyük hozzá, hogy a férfiak sem valami homogén massza, valakinek fiatalon sem túl élénk a szexuális működése, valakinek meg egyáltalán nem áll semmiféle puncitól, mert mondjuk a saját neméhez vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!