Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Veletek volt már ilyen?

Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Nem tudom de olyan fura érzés olyan lelkiismeret furdalásom van ami úgy ott történik,egyébként semmi rosszat nem tettem. Csak annyi hogy oda jött egy fiú és táncoltam vele egész este. Úgy ez miatt olyan fura. Lehet azért mert még sose volt ilyen. Meg úgy kavarognak a gondolatok bennem és aludni is alig bírok. Veletek volt már ilyen?
2023. márc. 19. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Kismilliószor megtörtént már(lányokkal).

Az első 1-2 megmaradt, és pár napig gondolkodtam rajta, de ennyi. Táncolni valakivel egy buliban (csak tánc), vagy beszélgetni random alakokkal, akik jól érzik/jól akarják érezni magukat, hiszen azért mentek ők is, nincs abban semmi rossz. Lelkiismeret furdalás miért? Nem csak táncoltatok?

Ha van valakid, vagy a másiknak van valakije, és több is volt mint tánc, akkor normális a lelkifurdalás.

2023. márc. 19. 18:59
 2/2 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Nem volt semmi más,nekem sincs kapcsolatom neki se elvileg.
2023. márc. 20. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!