Azért érdekes, hogy egy olyan énekes akinek a nevét se hallottam, soha meg tud tölteni egy Budapest Arénát tízezer+ emberrel és horror jegyárakkal?
A befogadóképessége hivatalosan az arénának 12 500 fő. És csurig volt egy olyan énekes koncertjén (jegyárak 15.000-25.000-40-50E a VIP...) akinek én a nevét se hallottam soha... eddig.
(most már hallottam és belehallgattam a zenéibe is... hát apám, ingyen se mentem volna el... de ez már szubjektív...)
"Valami kő alatt élsz ezek szerint."
Nem biztos, nekem ismerősöm most utazott ki Angliába 1 hétvégére egy olyan előadó kedvéért, akinek a koncertjére a jegyet tavaly nyáron kötötte le a neten (tavaly nyáron!! és már akkor elfogyott az összes jegy!!) és én még az előadó nevét se hallottam soha. Valami D-koreai K-pop banda.
És ő képes volt tavaly nyáron elővételben tízezreket adni a jegyért + most ugye utazás szállás Angliába. Olyan 150.000ne fáj neki ez az egész... és mindez egy olyan bandáért amelyről én soha nem i hallottam...
"Ha azt hiszed hogy te vagy a világ közepe,"
ez hogy jön ide? mi köze ennek a kérdéshez?
Kiről van szó?
Simán lehet, hogy csak te nem ismered, mert mondjuk nem vagy otthon a műfajában. Pl. én nem ismerem a mai rappereket meg DJket, szóval nem sokat mond, ha én nem ismerek egy adott előadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!