A Gyűrűk ura milliószor jobb a Harry Potter-nél?
Sosem értettem miért kell ezt a két film(ek)et összehasonlítani. Mindkettő nagyon népszerű, de totálisan mást képviselnek. Két külön világ.
Egyébként nekem inkább a Gyűrűk Ura, mert számomra egy meghatározó film és legalább már 300x láttam de akárhányszor meg tudnám nézni. A Harry Potter is nagyon jó, de teljesen másról szól.
Nem, csak ötszázezerszer.
Szerintem azért hasonlíthatják össze, mert az első részek kb. egyszerre jöttek és szülhetett némi testvérviszályt, mivel aki akkor kiskamasz volt, annak jellemzően a Harry Potter jött be jobban, aki meg nagykamasz, annak meg a Gyűrűk Ura. Aztán ez úgy megmaradt.
Akkoriban a mi sulink tartott mozikirándulásokat évente egyszer-kétszer, minket A gyűrű szövetségére vittek el, pár évvel fiatalabb tesómat meg A bölcsek kövére.
Azért nem érdemes a kettőt összehasonlítani, mert a Harry Potter gyerekeknek szól, a Gyűrűk Ura pedig felnőtteknek.
Akinek gyerekként tetszett a Harry Potter, annak valószínűleg a Gyűrűk Ura is tetszeni fog.
Én pl. tiniként próbáltam elolvasni a Gyűrűk Urát, de abbahagytam, még az elején a hobbitoknál, mert unalmasnak találtam.
10 évvel később viszont a rajongója lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!