Melyik házba osztana be, téged a Teszlek Süveg?
A Roxfortban:
-Griffendél
-Mardekár
-Hugrabug
-Hollóhát
És miért?
Egy kicsit bővebben a házakról:
Az első részben a teszlek süveg így jellemezte a házakat:
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, / Házad Griffendél. / Oda csak az kerül, ki / Semmitől se fél.
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, / Ne tekints másra: / A Mardekár való neked. / Ott lelhetsz sok társra.
„A Hugrabugnak nyájas népe / Békés, igazságos. / Oda mész, ha türelmes vagy / S jámbor – ez világos.
„A bölcs öreg Hollóhátban / Éles elmék várnak. / Kiknek a tanulás kaland, / Oda azok járnak.”
Avagy Griffendél; bátorság, kalandvágy, vakmerőség; Mardekár; ambiciózus, ravaszság, Hollóhát; intelligencia, szorgalom, Hugrabug; kedvesség, barátságosság. Nagyjából ezek lennének.
Nekem több teszt kitöltése után vagy a Mardekár vagy a Hugrabug jött ki, de ha választanom kell, akkor az előbbi.
4es, áh, köszönöm szépen!
Akkor Hugrabug, egyértelműen. Bár a Hollóhátban ugye ott a bölcsesség is, amit szoktak rám mondani, de tanulás, ész teérn már átlagos vagyok, szóval.. Hugrabug egy Hollóhát aszcendenssel:D
Én a Teszlek Süveg könyvbeli jellemzéseit nézve a Griffendélbe vagy a Hollóhátba képzeltem magam.
A Hogwarts Legacy-ben ehhez képest a Hugrabugba osztott be.
7es, attól tartok a Howards Legacy nem elemzi ki a játékos személyiségét:D
Bár... ha nagyon kemény játékélményt akarsz, akkor előtte engedélyezed a játéknak, hogy beolvassa az összes levelezeésed és chatüzenetedet, hogy kielemezzen:D Biztos megéri egy játékbeli opcióért eladni minden adatodat:D
9es, :D hát igen, vaguynk még így eg ypáran.
Mondjuk nemtom miért kellett lehúzni a 8as válaszomat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!