Színház ülőhelyeket szakaszosan nyitják meg?
Ha a Madáchot nézted (ott szokott így lenni), akkor ott a bal oldalt először mindig a viszonteladóknak, helyi jegyárusításnak... tartják meg, és netre csak nem sokkal előadás előtt teszik még ki, ami megmaradt.
Ezért fordulhat elő, hogy még a legjobb helyekre is kaphat a szemfüles néző akár az előadás napján is.
Á de jó, ezt nem is tudtam! Akkor amiatt "fogynak" ennyire még a júniusi jegyek is, hisz a legtöbb csak foglalva van, nem eladva.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, mindig ez van.
Pl. most Aranyoskám-széria fut (még a hétvégén is), és ezekre is már sok-sok hónapja minden jegy elfogyott, viszont most úgy nézem meg már vagy 4. alkalommal holnap megint az első sorból, hogy most vettük a jegyet pár napja. :)
(Persze, ebben benne van az is, hogy a szereposztás miatt is cserélgetik, eladogatják, de az is, hogy később nyitja meg a színház is online vásárlásra a nézőtér egy részét.)
Most irigykedem, mert azt a darabot én is kinéztem, csak már nem volt jegy. Nem szeretek hónapokkal előre vásárolni, így eddig ez az opció is ki volt lőve. Majd figyelem, hátha szerencsém lesz ilyen téren.
Jó szórakozást a darabra, és köszönöm a válaszod! :)
Szerintem ne csak a színház oldalán, hanem itt is figyeld: [link]
Még egy órája is árultak kettőt holnapra.
Igen, oda kell figyelni, hiszen például, ha az online jegyet többször adja el, akkor az gáz...
Viszont, ha sokat vagy ezeken az oldalakon, akkor az állandó embereket megismered már. Sőt, ha sokat színházazol, akkor személyesen is. :) Mi egy kvázi klub vagyunk, és ismerjük egymást, így pontosan tudjuk, hogy aki árul, nem fog átverni. Akit nem ismerünk, attól először csak akkor veszünk, ha papír alapú a jegy. Online jegyet meg csak "ismerőstől". (Az is elég, ha sokat mocorog a fórumon, így már tudjuk, hogy tényleges színházszerető, nem kell személyesen is ismerni ehhez.)
Szóval, ha ebbe belemászol, látni fogod, hogy azért eléggé ismétlődő emberek vannak. :)
Pont a Madáchnál, ahol a szereposztás csak később derül ki, mint ahogy elfogynának a jegyek, mindenki azt csinálja, hogy bevásárol mondjuk egy Jézus Krisztus-szériára több előadásra is, és amikor kiderül a szereposztás, akkor eladja/elcseréli, ami neki nem jó. Ezt már megszoktuk, így ebben semmi gyanús nincs.
Köszönöm a választ! Úgy látszik elolvastam, de nem reagáltam rá.
Persze, ha gyakran vásároltok jegyet egymástól, akkor már tudhatjátok, hogy kiben lehet megbízni. Beléptem a csoportba, amit ajánlottál, úgyhogy ezt is köszönöm! :)
Abban esetleg még tudsz segíteni, hogy a színház oldalára mikor szoktak felkerülni az előadások/jegyek? Mármint gondolok itt arra, hogy van valami rendszer, hogy pl március 15-én hirdetik meg a május/júniusi előadásokat+jegyeket, vagy teljesen random időben történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!