A deagostini Halálos Iramban modellautó gyűjtemény, amit az újságosoknál lehet kapni vagy neten előfizetni, hogyan működik pontosan?
Figyelt kérdés
Utána olvasás után sem teljesen tiszta, hogy hány db modelt tartalmaz a sorozat, mivel 70 lapszámot írnak, de kétlem, hogy 70db modellautót kapnánk.
Előfizetett már valaki erre? Eltudná mondani, hogy hogyan zajlik ez az egész?
2023. febr. 23. 12:00
1/4 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de szerintem alkatrészeket kapsz a lapokkal, és úgy kell összerakni a modelt darabokból. Volt ilyen más típusokkal is pl Warthburg.
Viszont irreálisan drágán jön ki, ha beszorzod a lapok számát az árral. Annyi pénzért már vehetsz egy csomó sokkal jobb makettet.
Illetve szívás, ha a sorozat közepén megszűnik a lap, vagy vmi oknál fogva nem tudsz megvenni 1-2 számot.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem makett. Itt komplett autókat kapsz 1:43-as arányba. Ma vettem egy újságot a Penny-be 5000 ftért, Brian Eclipse volt benne és meglepően minőségi darab.
2023. febr. 23. 12:24
3/4 anonim válasza:
Így van.
Kész autót kapsz.
Én már 4-et vettem.
70 db autó lesz.
Mondjuk én is csodálkoztam, de valszeg megoldják.
4/4 anonim válasza:
Szia!Azt esetleg nem tudod,hogy havonta hány magazint küldenek majd?Ma fizettem elő rá,és érdekelne kb.mennnyi idő alatt teljesítik a 70 lapszámot!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!