Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A TheVR miért nem osztja meg...

A TheVR miért nem osztja meg jobban a játékok végigjátszását? Szinte mindent Pisti játszik végig, ha átadna 1-2 játékot Janinak akkor nem kellene rohanni a végigjátszásokkal.

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok erről?
2023. febr. 18. 07:33
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

A TheVR-tól szerintem a Firewatch óta egyetlen végigjátszást sem néztem és most ki is kerestem, 6 éve töltötték fel azt a sorozatot:

https://www.youtube.com/watch?v=l3u7MA2c2S4

Viszont a legemlékezetesebb az Until Dawn végigjátszás volt tőlük, még emlékszem gimiben 7 éve(!) ahogy a vonaton kibeszéltük, hogy milyen volt az előző rész és ott nevettünk rajta.

Most a Hoghwarts Legacy-t én Nessaj-tól nézegetem, de így 24 éves fejjel csak beletekergetek, annyira nem érdekel a játék hogy késztetés szerűen játszanék vele, viszont Nessaj csatornáján láttam hogy végigvitte tavaly az összes Harry Potter-es játékot, a könyveket is olvasta, szóval jó úgy nézni a Hoghwarts Legacy-s játékát hogy néha kiegészíti egy-egy érdekességgel és chat-ről is beolvassa az olyan hozzászólásokat amik valami érdekességgel kiegészítik az adott jelenetet.

A TheVR-ra visszatérve, amikor a Witcher 1-el játszott Pisti, akkor YouTube-on elkezdtem nézni a Vod-ot. 20 percig bírtam. Konkrétan 3 percig olvassa a donateket, 10-szer elmondja hogy köszönöm, közben mosolyog mint egy idióta, visszanéz a játékra "b*zdmeg mit is kell csinálni?", "De b*zdmeg meghaltam", "Ekkora szart".

És mindegy hogy melyik részben hova tekertem, egy idő után ez ismétlődik, donate olvasás, értetlenkedés, játék szidás. Ő minden játékot speedrun-ol, miközben ez egy történet alapú játék lenne.

Engem is lehet fikázni, hogy miért szerintem a Witcher 1 az egy jó játék? Igen, 200+ órám van benne, 4-szer vittem végig, azok elkönyvelik szarnak akik nem képesek a 2. fejezetig eljutni benne. Meg a sok tizenéves neki ül úgy hogy, jaj a TheVR is ezzel játszik és elkezdik lehúzni a játékot.

Szerintem amit a TheVR a "végigjátszásokkal" csinál az botrányos, Twitch chat-en értelmes véleményt nem is lehet formálni, mert instant kapod a bant.

Szóval, amióta áttértek Twitchre úgy csökkent a színvonal. A Tech csatornájukat szoktam nézni, mivel az nem Twitch-hez kötött, így azon korrekt értelmes tartalmat gyártanak. Pisti régen sem volt szimpatikus figura, Jani pedig már nem az.

Nessaj pedig annyiban jobb hogy kevésbé színészkedik, alapból őt sem nézem, ez a Hoghwarts Legacy érdekelt és róla tudtam hogy felkészült erre a végigjátszásra, szóval amikor van időm akkor szívesen nézem.

Ja igen, ami pedig kifejezetten szánalomra méltó, hogy Twitch chat-en a TheVr esetében olyan felhasználók írogatnak, akiknek 88, 84, 94 és hasonló számokra végződik a neve, kérdem én: 30+ évesen tényleg ezzel töltik egyesek az idejüket!? Mert felmerült bennem hogy ezek inkább bot felhasználók lehetnek.

Mindegy, a lényeg hogy én már nem nézem a TheVR-t, a chatjükre is egyrészt azért nézek fel néha, hogy olvassak valami cringe dolgot, másrészt azért hogy eltöprengjek azon, hogy aki 30 évesen ott írogat a chat-be azok mire vihették az életben.

2023. febr. 18. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok.

A kérdésre válaszolva: Most direkt megnéztem a gaming csatornájukat, ahová a vodok kerülnek fel, Jani 2 hetente kap 2 óra gameplayt, ami úgy tűnik főleg multi. Tehát 20 órányi gaming stream-ből, Jani 2 órát szerepel.

Most ez nem tudom hogy azért-e, mert Janinak nincs kedve játszani, vagy Pistit szívesebben nézik, de ahogy írtam, Pisti játéka a speedrun és a színészkedés, értetlenkedés.

Jani hogy miért nem kap több időt fogalmam sincs, mert még a Tech csatonán is inkább Pisti kapja a főszerepet. Szerintem ez így + podcast sorozat biztos nem fogják tartani hosszútávon, Hogwarts Legacy-s gameplayt elnézve pedig Pisti láthatóan úgy van vele hogy végre letudta ezt a játékot is.

Mintha tényleg csak a nézőkért játszana és nem a saját szórakozása miatt.

Szóval a kérdés tök jó, ha nem lennék bannolva a Twitch chat-ről még akár meg is kérdezném tőlük.

2023. febr. 19. 00:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Janinak este szoktak lenni streamjei, meg én úgy tudom, hogy Jani otthonról streamel a saját lakásából, míg Pisti az irodából. Janinál változó, van amikor kedd este streamel ,de van, hogy péntek, néha hétvége. Nemcsak multit, általában horrort.

Ezt én is csak azért tudom, mert most ráérek nézni, épp munkát keresek. Amúgy időm nem sok lenne, sok nézőnek meg olyan a munkája, hogy onnan nézik déltől.

Amúgy szerintem is Jani botrányosan kevés játékidőt kap, de én nem látom, hogy ez zavarná őt, nem tudom. Én mindig azon gondolkodtam, miért nem osztják meg, pl.: Pisti 1 hétig tol valamit, utána Jani 1 hétig mást. És abban az 1 hétben csak az egyiket látnánk.

De ők sztem külföldiektől sok dolgot copyznak meg lesnek. Ezt a külön otthonról streamelős dolgot AngryJoe-éknál láttam már előbb.

Az tényleg bajos, hogy nem úgy játszanak, ahogy kéne. 3 mondatosnál hosszabb írásokat már el sem olvasnak egy játékban. Meg tényleg Pisti úgy játszik, hogy már a fejében a következő game van, nem is érdekli igazán az egész, meg nem néz utána, nem mutatja be. Normális csatornán ez eleve úgy nézne ki, hogy a játék előtt bemutatja az ember, kik csinálták, miről fog kb szólni, érdekesebb hírek a fejlesztéséről, stb.

2023. febr. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!