Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csodák palotájáról vélemény?

Csodák palotájáról vélemény?

Figyelt kérdés

Elszeretnénk menni a párommal oda, de sajnos sok rosszat olvastunk a frissebb vélemények között.

Van egyeltalán valami hasonló program Pesten?

2023. febr. 9. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszernézős szerintem
2023. febr. 9. 14:10
 2/4 anonim válasza:

Mi voltunk a gyerekekkel,jól írja az előttem író.Egyszernézős.

Szegedről mentünk fel Pestre emiatt.Ha tudom mi vár ott ránk lehet inkább máshova mentünk volna.

Nem ide tartozó a kérdés, de a Tropicarium-ról dettó ez a véleményem.Az mégnagyobb csalódás volt.Látványos volt,nem mondom,de azon a kb 400-500 m²en iszonyat tömeg,egymást taposva jutottunk méterenként előre,levegő nem volt. Tehát így kimondottan élvezhetetlen volt.És ami a legkorábbi,hogy a Tropicarium külső területén a pénztárnál kígyózó sorok,akiket folyamatosan engedték befelé.1 m²-re jutott 5 ember belül.

2023. febr. 10. 22:16
 3/4 anonim válasza:

Nem ide tartozó a kérdés helyett

Nem ide tartozó véleményt akartam írni...

2023. febr. 10. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:

A Tropicarium számunkra is csalódás volt, még diák voltam, diák jegyet szerettem volna venni, majd közölték, hogy azt csak 17 éves korig adnak ( már betöltöttem a 18-at, de még tanultam ) Én meg csak néztem nagy szemekkel hogy tessék? Mondom akkor ne diák jegy legyen a neve hanem kiskorú....

Az élményről meg ne is beszéljünk, inkább csináltunk volna mást abból a pénzből.

2023. febr. 10. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!