Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen füzetet lehetne vezetni...

Milyen füzetet lehetne vezetni képekkel?

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy füzetet, mert találtam néhány képet pinteresten ami nagyon tetszett, kinyomtattam és beragasztottam a füzetbe, de nem tudok mellé mit írni mert annyi hogy tetszik az a kép. Viszont szeretném ha valami rendes füzetet tudnék így készíteni hogy a képek mellé legyen valami szöveg is de semmi ötletem. Gondolom ezt nem én találtam fel és talán kell lennie egy névnek is hogy milyen füzet, akkor lehet találnék ötleteket :)))) Valakinek van ötlete?

2023. jan. 20. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Valami témára felépíthetnéd, és amolyan albumként vagy ötletgyűjteményként működhetne.
2023. jan. 20. 00:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Remek ötlet!
2023. jan. 20. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg írhatsz a képek mellé dalszövegrészleteket, ami szerinted passzol hozzá akár csak hangulatban. Illetve keress rá arra, hogy scrapbook, ennek több fajtája is van, szerintem valami ilyesmire gondolhattál. Pinteresten lesz egy csomó.
2023. jan. 20. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van kedvenc sorozatod annak is csinálhatsz egy ilyet. Itt pl a supernaturalnak csináltak

[link]

De lehet akár egy kedvenc aestheticnek is

2023. jan. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!