Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 50 feletti hazasparnak milyen...

50 feletti hazasparnak milyen szorakoztato,konnyu tarsasjatekot ajanlanal?

Figyelt kérdés
Ne legyen tul bonyolult a jatekszabaly.
2022. dec. 28. 05:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Scrabble.
2022. dec. 28. 06:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Kazdalkodj okosan.
2022. dec. 28. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Azul

Szerintem nem egy nagy szám, de nem rossz, sokan szeretik és állítólag 2 fővel a legjobb

Honfoglaló

Ebben is a jó hogy meg sem kell venni ha nem akarjátok, telefonon is lehet

7 csoda párbaj

Ez csak szimplán baromi jó

2022. dec. 28. 08:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen,az elsot ismerem,tenyleg jo.A Gazdalkodj okosan gyerekkent megvolt,es a gyerekeinknek is.

A Honfoglalot vagy 10 eve a szamitogepen jatszottam.Majd megnezem tarsasban is.

2022. dec. 28. 09:03
 5/7 harebell ***** válasza:
Picit modernebb (mármint a Monopoly, Gazdálkodj okosan stb játékoknál) játékok közül ezek pl szerintem nem túl bonyolultak: Takenoko, Azul, Splendor, Carcassonne, Golden Horn, Patchwork/Virágoskert, de szórakoztatóak.
2022. dec. 28. 12:02
 6/7 NTBS ***** válasza:
Sorban állás.
2022. dec. 30. 20:43
 7/7 elistvan ***** válasza:
Ez sok mindentől függ, nem ilyen egyértelmű. Mert mindenkinek más igényei vannak. Van aki ki nem állhatja az absztrakt játékokat pl mint a Qwirkle, az Azul, van aki nem szereti a műveltségi játékokat mint a Scrabble. Van aki békésebben szeret játszani van aki szeret odapörkölni a játékban a másiknak kiszúrni a másikkal, ha van rá lehetősége. De pl könnyű a Rummikub, vagy bármi ami 2.00 alatt van a board game geek oldalán. Videókat kell nézni róla és az alapján dönteni. vagy elmenni kikölcsönözni valamit. Én pl kifejezetten szeretem a scrabble-t. Iskolában dolgozom, ott láttam először megtetszett. Azóta 100+ társasom van.
2023. jan. 5. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!