The Raven Croaks-ról vélemény?
Ez a probléma azokkal az emberekkel, akik az egyik tábornak a követői, nem képesek elfogultság nélkül gondolkodni az illetőről.
Nem azt állítottam, hogy a támogatásért cserébe csúszni-másznia kell és kinyalni a nézők seggét, ahogy az sem érdekel mire költi. Annak a 4 embernek is sok munkájába kerül mindennap ott lenni a nézőiknek, mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem a TheVR-ékat, mert objektíven vizsgálom a helyzetet. Ők is lemondhatnák a közvetítéseket, mert valami bajuk van, de nem teszik, mert tisztelik annyira azokat, akik miatt megélhetnek. De nem feltétlen rájuk gondoltam, mint írtam fentebb, a Twitch-en vannak olyan emberek is, akik heti 3-4 alkalommal közvetítenek, és munka után képesek értéket átadva 2-3 órát letudni probléma nélkül, míg ez egy olyan embernek nem sikerül, akinek nincs más munkája és heti 2 alkalommal kéne ott lennie.
Valljuk be, nem a legnehezebb feladat azon a szinten kritizálni embereket, akik szinte mindig ugyanazok, és sokszor nincs annyi probléma velük, mint amit belelátnak. Egyébként bennszülött bálna sem mondja le állandóan a közvetítéseket, ő is ugyanezt csinálja. Múlt héten is közvetített a jólvanezígy évzáró előtt. Ő miért tudja ezt megtenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!