Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Wattpad tippek?

Sunsetbeach21 kérdése:

Wattpad tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem írni saját szórakozásomra egy történetet, majd kitettem wattpadra. Hogyan tudnám népszerűsíteni? Belinkelem ide is.

[link]

Még csak egy kis szösszenetet töltöttem fel, viszont szükségem lenne visszajelzésekre.

Előre is KÖSZÖNÖM a normális és nem degradáló szavakat! :)

2022. dec. 22. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak egy "kis szösszenetet" töltsd fel, hanem fektess energiát a munkába, és normális fejezeteket írj.

Erre nem igazán lehet épkézláb visszajelzést adni, bocsi.

2022. dec. 22. 15:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi
2022. dec. 22. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Írj kitartóan a lehető legjobb tudásod szerint és ne várd, hogy 1-2 fejezet után felkapják. Próbálj meg ne foglalkozni vele, hogy hányan olvassák, tényleg magadnak írd elsősorban és ha jó, úgyis biztos fogják páran, de addig teljesen felesleges népszerűsíteni, amíg még szinte semmi nincs meg belőle. Legyél türelmes, másoknak sem egyik napról a másikra sikerült sok olvasót szerezniük és nem is feltétlenül az első könyvükkel értek el bármilyen sikert.
2022. dec. 22. 16:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2022. dec. 22. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Reklámozd. "Csak úgy" senki sem fog ráakadni. Lépj be írói csoportokba (témától függően, pl fantasy, scifi), ha pedig fanfic, akkor fandom csoportokba. Reklámozd ismerősöknek, haveroknak facebookon és hasonlón. Kommentálj hasonló témában alkotó írók alkotásainál, hogy észrevegyenek.

Na és persze ölj energiát az írásba. Egy fejezet ne pár száz szó legyen, ez nem twitter, hanem legalább 1000-1500 szó (én pl 3000-6000 szavas fejezeteket írok). Figyelj a fogalmazásra, nyelvtanra.

2022. dec. 22. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Wattpadosok csoport facebook-on. Ott reklámozhatod.
2022. dec. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!