Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fezenbe be lehet menni 15 évesen?

Fezenbe be lehet menni 15 évesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Székesfehérváron Fezenbe 15 évesen be lehet menni kísérő meg minden nelkül? Volt egy szabályzat de ott csak 8-14 éves korig szólt de sokan mondták h 15évesen nem mehet be. Akkor ez most hogy is van? Vagy szülői nyilatkozatot ha kitölti akkor azzal bemehet? Vagy kell a kíserő is?

2022. dec. 13. 19:35
 1/4 anonim válasza:
21%
Gyakorira sem lehet regisztrálni a te korodban.
2023. jan. 6. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Én 19éves vagyok tehát nekem nincs ilyen problémám és azt sem mindtam h rolam van szó.. Barátnőm kérdezte mert hugát el akarja vinni fezenbe aki 15 eves, ezert kerdeztem.
2023. jan. 9. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi voltunk ott tavaly, tőlünk semmit nem kértek, de gondolom függ attól milyen koncertre mész. Ha nem említik külön a korhatárt 15 évesen bemehet.
2023. jan. 10. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 9ben voltam ott egyszer. Nagyon alja hely. A Lebaron jobb volt, de az is egy putri. Nincs normális szórakozóhely Fehérváron. Üljetek össze valamelyik haverotoknál és hbzzatok, legalább tudtok jó zenéket tenni, ha táncolni akartok.
2023. márc. 1. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!