Fezenbe be lehet menni 15 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Székesfehérváron Fezenbe 15 évesen be lehet menni kísérő meg minden nelkül? Volt egy szabályzat de ott csak 8-14 éves korig szólt de sokan mondták h 15évesen nem mehet be. Akkor ez most hogy is van? Vagy szülői nyilatkozatot ha kitölti akkor azzal bemehet? Vagy kell a kíserő is?2022. dec. 13. 19:35
1/4 anonim válasza:
Gyakorira sem lehet regisztrálni a te korodban.
2/4 A kérdező kommentje:
Én 19éves vagyok tehát nekem nincs ilyen problémám és azt sem mindtam h rolam van szó.. Barátnőm kérdezte mert hugát el akarja vinni fezenbe aki 15 eves, ezert kerdeztem.
2023. jan. 9. 18:39
3/4 anonim válasza:
Mi voltunk ott tavaly, tőlünk semmit nem kértek, de gondolom függ attól milyen koncertre mész. Ha nem említik külön a korhatárt 15 évesen bemehet.
4/4 anonim válasza:
Én 9ben voltam ott egyszer. Nagyon alja hely. A Lebaron jobb volt, de az is egy putri. Nincs normális szórakozóhely Fehérváron. Üljetek össze valamelyik haverotoknál és hbzzatok, legalább tudtok jó zenéket tenni, ha táncolni akartok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!