Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Twitch feliratkozás vásárlás,...

Twitch feliratkozás vásárlás, bankártyával, hogy működik?

Figyelt kérdés
"Save this card so Xsolla can automatically charge it for the recurring subscription and applicable taxes until you cancel." Szóval, ha jól értem, ezt el kell fogadnom, ahhoz, hogy tudjak venni feliratkozást, és mégpedig azért, hogy automatikusan meg tudja újítani a havi feliratkozást, amíg vissza nem vonom? (Még sosem csináltam, gondoltam inkább rákérdezek). Esetleg, nincs olyan bankkártyás megoldás aminél nem akarja elmenti a kártyát/kártya adatait?

2022. dec. 12. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Az előfizetés egy folyamatos szolgáltatás igénybevétele, ahhoz hogy állandó legyen, meg kell jegyezni a kártyát az automatikus összeglevételhez.

Ha ezt nem szeretnéd, annyit tudsz csinálni, hogy minden hónapban előfizetsz, majd azonnal lemondod, törlöd az adatokat, és a következő hónapban újra és újra eljátszod ezt (adatok megadása, előfizetés, majd tárolt adatok törlése, előfizetés lemondása). Ha adnak folyamatos előfizetői kedvezményt, akkor ezzel nullázni fogod, mert minden lemondás újraindítja a kedvezményre jogosultságot is.

Nincs mitől félned. Annyi pénzt fognak levenni a fordulónapon, amire megbízást adtál. Ha nem akarod tovább használni a szolgáltatást, akkor a profilodban lemondod azt, és a kifizetett időszak végén nem emel le többet. Az, hogy elmentik a kártya adatokat, nem azt jelenti hogy vissza fognak élni vele.

2022. dec. 13. 07:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Óóóó, nagyon szépen köszönöm a nagyon részeletes választ! Ez az adatok megadása opció azután él miután megcsináltad a kártyával az első vásárlást? (Mert a profilomra rákattintás után csak "Előfizetések" opciót látom). Egyébként érdemes lenne bekapcsolnom a kétfaktoros azonosítást, ha tervezek így vásárolni?
2022. dec. 13. 23:26
 3/5 anonim válasza:
4/9
2022. dec. 14. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Általánosságban írtam, a konkrét szolgáltatást nem használtam még. A Twitch sem egy noname szolgáltató, 140 millió felhasználója van, ebből 5 millió előfizető is. Nyilván nem használnák ennyien a szolgáltatást, ha bármilyen visszaélés és károkozás történne.

Egyetlen baki szokott előfordulni az előfizetéseknél és az sem a szolgáltatók hibája: elfelejti a felhasználó a fordulónapot, és automatikusan folytatódik az előfizetés akkor is, ha ő nem tervezte azt folytatni. Ez viszont a te felelősséged, hogy időben lemondod, máskülönben a szerződés alapján a következő időszak díját levonják. Vagy még rosszabb esetben annyira hanyag/felelőtlen valaki, hogy nemcsak az előfizetés lemondását felejti el, de az oldalhoz való hozzáférést sem tudja megoldani, és nem tud belépni a fiókba hogy lemondja az előfizetést. Persze ez sem megy a végtelenségig, mert ha a fordulónapon nincs elég fedezet a kártyán, akkor az előfizetés is automatikusan megszűnik, hiszen a folytatás feltétele hogy előre kifizeted.

2022. dec. 14. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a választ! :)
2022. dec. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!