Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Na idén kik vannak itt a pyro...

Na idén kik vannak itt a pyro teamban?

Figyelt kérdés
Én már bevásároltam a tűzijáték-ból.írjatok, hogy ti milyeneket vettetek

2022. nov. 28. 19:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19 Ezt a jogi tudásod frissítd mert nagyon nem helytálló. Halaszthatatlan nyomozási cselekmény esetén végezhetnek házkutatást papír nélkül is. Utólag majd csatolják a jegyzőkönyvhöz. És bizony át is ugorhatják a kerítést bizonyos esetekben. Azt gondolod hülyeség meg kamu, gondold így és ne vedd komolyan. Utána néztem evvel történettel kapcsolatban pár dolognak és én másképp látom. Én az ilyet komolyan veszem.
2022. dec. 3. 18:05
 22/25 anonim ***** válasza:
5 grammosokból új dumbum 5g mindent visz. F4 ből a dumbum 30-50 jók monster dumbum gyengébb,hatóanyagmennyiséghez képest nem olyan nagy durr. Új viper 12 szar 60g de gyengébb mint egy dumbum 30. Retorno 100-at még nem próbáltam,de pont van 1 úgyh le lesz tesztelve😁
2022. dec. 4. 22:33
 23/25 anonim ***** válasza:

Extrás dörzsfejesek Fünke Italian Pirat FRP03 120 dBA@23m (nem 15 dBA) mint a normálnál hanem sokkal nagyobb. Fünke Special Pirat 135dBA@15m (itt már 15 van megadva). Bufalo Italian 100 db os <127@dBA@15m. De a három ugyan olyan erős. Mind P1 kategória. Nem érdemes köztük különbséget tenni mert ezek egyforma jók. A Special Pirat a három közül a leg igénytelenebb de jól megtöltötték. Ott sok be szokott sűlni. A Bufalo és az Italian Pirat azok kimagasló minőségűek azok nem sűlnek be. Ami még jó ilyen cigi petárdában Explosive III F3 kategóriában. Gyújtószálas 0,5g hatóanyag tisztán. Amit találtam ha leszámítjuk a késletetőt Fünke Special Pirat, Bufalo Italian, Finke Italian Pirat 0,5g tiszta hatóanyagot tartalmaznak késleltető nélkül. Az átlag piratok és normális petárdák 120 dBA@15m ami ennél halkabb az gagyi. A hatóanyag csalóka megnéztem a dobozokat. Nec 130g 1,3g/db vagy 140g 1,4g/db 1,8g a rekorder darabonként a Special Pirat. Azért csalóka mert nem látod a késleltető ebből mennyi meg tisztán a hatóanyag ezeket együtt számolja plusz még a dörzsfej hatóanyagát is ide számolja. Ha a tiszta hatóanyagot számoljuk késleltető és dörzsfej nélkül. 0,5g a bitang erősek, 0,3g a 120 dBA@15m az átlag ami jó és 0,2g és az alatti ami már a nagyon gagyi kategória és pénzkidobás. A feltüntetett kategória és a decibel nem hazudik! Amik kifejezetten szarok 116db (decibeles) Klasek F2 kategóriában. Az ár sem hazudik. Videókon a bontás méretét kell nézni óriási eltérések vannak. Ha rosszúl is értelmeznél valamilyen adatot és nem is vagy járatos a témában a bontás mérete mindent elárul. És persze hogy mekkora csonk marad belőle. A kinai szarok ami igazán gagyi még a tubust sem tudja normálisan szétfeszíteni. Ha bementek a tűzijáték boltba cigis méretben 120 dBA@15m felett nem valószínű hogy kaptok. Ezeknél nagyobb mérettben sok a gagyi. A nagyobb méreteknél jobban kell figyelni mert sok hajlamos csalódást okozni. És ha nem F4 es kategória a 120 decibelt hiába nagyobb nem nagyon lépik túl.

Decibel mérővel pontatlan petárda tesztek összehasonlításként. A mérő kalibrálása, a távolság nem annyira szakszerű de látod rajta. Kategóriánként van egy határ amit nem lépnek túl. Azon belül vannak gagyibb termékek. De kispórolják, kitömik, nem olyan a hatóanyag, összecsapják kategóriától függetlenül gyakori. A márka is sokat számít. Aki nagyon a minőségre megy rá kell szánni az időt hogy utána járjon.

https://www.youtube.com/watch?v=xTootG9Yjps

https://www.youtube.com/watch?v=Wa3vJ9L8HbE

2022. dec. 5. 17:05
 24/25 anonim válasza:
Pyrofire.eu-n mennyi idő szokott lenni a ki szállitás? Rendeltem most Ekopiro-ról, de még akarok onnan is és nem tudom még időbe itt lenne e
2022. dec. 14. 19:35
 25/25 A kérdező kommentje:
szilveszterig biztos megérkezig de szerintem max 8 nap nekem 5 volt
2022. dec. 15. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!