Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Na idén kik vannak itt a pyro...

Na idén kik vannak itt a pyro teamban?

Figyelt kérdés
Én már bevásároltam a tűzijáték-ból.írjatok, hogy ti milyeneket vettetek

2022. nov. 28. 19:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
pyrozeus ról 3 éve rendeltem.kihozták fizettem azóta rá se néztem mi van vele.sorry
2022. nov. 30. 16:23
 12/25 Lazy Lover ***** válasza:
én petik vannak meg pár tűzijáték de a cseheknél olcsóbb idén a tűzijáték
2022. dec. 1. 18:40
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről rendeltél 3 éve kérdező én az összes nagy külföldi üzletet ismerem ahol lehet jó cuccokat kapni. pyrozeus.com, bombasshop.com, ultrasshop.com ezek közismerten kamu oldalak. Az utóbbi kettő egy két rég megszűnt valós webshop kamuoldalai. Az első meg szimplán kamu. Aki tapasztaltabb 5 perc alatt leszűri csak elég körbe nézni az oldalon. Nincs mögöttük semmilyen hivatalos bejegyzett cég. Fórumokon és különböző oldalakon, piromán közösségekben mindenki azt mondja hogy ezek kamu oldalak. Lehet rendelni komoly F4 es cuccokat hivatalos ismert nagy oldalakról bejegyzett székhellyel. Ezeken részletesen írnak a rendelés, szállítás, fizetés, vásárlás menetéről, EU-n belül szállítanak, és ismert nevek (Főként Cseh és Lengyel cégek). Nem szállíthat világszerte mert főleg más kontinensre át sem engedik vinni. Amcsiktól sem lehet épp ezért gyújtózsinórt meg jó pár vegyszert és pirotechnikai eszközt pld venni. Viszont sok nem pirotechnikai kelléket igen. Hivatalos webshopokból mindent megkapni, az F4 es cuccokon minden féle kelléken át a vegyszerekig mindent. Ezen belül van rendelési kód, bankszámlaszám stb. Nevesincs emberektől sem szabad venni semmi ilyesmit garantáltan minimum lehűzás, főleg ha értetek hozzá és úgy esetleg felkeres benneteket valaki akkor főleg.
2022. dec. 2. 13:58
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavalyról maradt meg sok pyro ezért idén nemigazán kell rá költenem szerencsére xD mert sajnos úgy alakult a tavalyi hogy nemigazán tudtam elhasználni őket.

Idén el fogom😁 Kis Klasek pirattól a retorno 100-ig elég sok minden,leginkább petkók. Dumbum 5g,classic,c4 original monster dumi stb...

2022. dec. 3. 03:01
 15/25 anonim ***** válasza:

Egyébként kisebb cuccokért ekopyro,mert van utánvét,olcsó a szállítás stb... komolyabb dolgokért pyrofire.eu komolyabb oldal nagyobb választékkal de előre pénzes,amúgy valud és megbízható.

Nameg magánember,van 1-2 pirotechnikus akit ha ismersz kb.bármit be tud szerezni és kiküldeni gls-el.

2022. dec. 3. 03:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Amúgy 10-es én tavaly ekoról rendeltem fünke spezial pirat-ot na az mindent vitt a maga mérettartományában... (most már nincs ekon sajnos) 1.8g! hatóanyag egy cigiméretű dörzsfejes kis zöldben... akkorát szól mint egy c4 original,vagy egy dumbum 2g. A sima funke piratot is megeszi reggelire,cigiméretű petkóból ennél erősebb nincs kb. Persze ára sem annyi mint a sima 0.2g lakossági piratnak,de a minőséget meg kell fizetni😃
2022. dec. 3. 03:18
 17/25 Lazy Lover ***** válasza:
Sajnos ekon gyenge a választék jobb cuccok nincsenek
2022. dec. 3. 08:42
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

16-os Fünke Spezial Pirat ugyan olyan hatóanyag mennyiséggel dolgozik mint a 20 Euró körüli 100 db os Italian Bufalo vagy a 100 db os P1 es Italian Fünke Pirat valahol P2 FRP03 termék kód: 1008-P1-69257560 1,3 g/db 300 g hatóanyag a 100db os csomagban aminek a barna igényes dörzsfeje van és a pyrofire vagy inmarton kapsz. Igényes a dörzsfej, az egész kialakítás minőségi, a termék ha kinyitod a dobozt patyolat tiszta. Az ilyen termékeken fogjátok érezni mi a valódi tűzijáték és petárda nem a kínai takony termékeken. Semmit nem érdemes megvenni ami nem gondosan összeválogatott igényes termék. Igényes nagy kaliberű, kisebb igényes termékekből ha kevesebbet vesztek teljesen más. A zöme amit árulnak taknyolt igénytelen termék amiből kisporólják a színeket, az effekteket, a hatóanyagot, bumli kitömött vacak. Ne ezeket vegyétek mert érezni fogjátok ezt rajta! Ha nem néztek utána gondosan mit vesztek ilyeneket sóznak rátok!

Magánembertől főleg ha benneteket megkeres ne vegyetek mert velük csak a baj van ahogy a kiskereskedőkkel is! Aki tapasztalt ne kérdezzétek privátban mert nem fog nektek külön segíteni. Fedett nyomozók akik értenek hozzá ezeknek az embereknek irkálnak magukat érdeklődőnek kiadva. Oldalakról az Email címüket és IP címüket a hatóság begyűjti. Illetve mit hol vettek, meg hogy egyéb elérhetőségeket kiszedjenek belőlük ezekre vadászik a hatóság. Tapasztaltabb emberek mesélték aki képbe kerül hogy ért is ehhez hosszútávon megfigyelik. A pyrocenteren meséltek róla hogy hogy a leg butább emberekről is paksamétákat vett elő a hatóság fényképpel és kinyomtatott igazolvánnyal csak niknév alapján! A többit meg ilyen közösségekbe beépülve meg próbálják elijeszteni, félrevezetni. Ezeket komolyabb arcok mesélték. Nagyon kevés közülük nyíltan bizonyos helyeken megírja mit hogyan. De hogy ti feltesztek egy kérdést nagyon ritka hogy ilyen emberek oda tévednek és válaszolnak rá. Direkt ilyen irányú közösségekben is olyan emberek fognak nektek írni ha bármit kérdeztek akik komoly dolgokban semmiben nem fognak segíteni. Akik valóban értenek hozzá valahol egyszer már leírták ezt nektek kell felkutatni. Arra ne is térjünk ki mit fognak nektek ilyen témában őszintén elmondani akiknek cégük van, vagy voltak olyan hülyék hogy arccal és saját hanggal még esetleg videót is készítettek. VPN, Tor nélkül írogatnak a saját nevükhez köthető email címről regisztrálva, esetlegesen olyan szolgáltatásról ami még a telefonszámukat is elkérte.

Épp most volt egy sztori hogy a TEK nyomozói civil ruhában mentek valahol házakhoz érdeklődni hogy a környéken ki ismer olyan embert aki petárdázással foglalkozik. Azt azért sejthetitek hogy komolyabb dolog lehet mögötte mint hogy valaki vett esetleg külföldről pár petárdát.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1199..

Aki ért valóban ezekhez a dolgokhoz. Látja rajtad hogy egy bohóc vagy. Kérdezel tőle olyat ami ezer helyen le van írva. Látja hogy a gyufát vakargatod. A leg hitványabb kínai vacakokkal menőzől. Abba a társaságba megy egy hozzáértő ahol ilyen kis gyereket alapítanak piro klubbot? Meg a hogyan készítsek kálium klorátot, meg hol vegyem meg dolgokra külön minden hülyének válaszolgatni fognak olyan kérdésekben amin maguk is látják hogy ezer helyen le van írva az interneten. Plusz az illetőt figyelik is, mindjárt téged is elkezdenek lenyomozni ki is vagy.

2022. dec. 3. 12:03
 19/25 Lazy Lover ***** válasza:
18 ez egy kamu sztori tuti piro mágus írta ki 😆 párszor voltak nálunk a zsék a legelső igazolvány mutatás be lépési engedély a nélkül be se léphet magán területre
2022. dec. 3. 15:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Cigi 100 db os dörzsfejes petárdában ezek a jók: 120dBA@15m P1 kategóeia Nec 140g 1,4g körüli hatóanyag/db. A doboz súlya termékkel mindenütt 300g körül van nem összekeverendő a hatóanyag súlyával. Fünke Piratban az FRP03 nagyon jó FRP03B is jó de már nem az a minőség. A P1 nagyon jó, maga a termék árát a hatóanyag mennyiséget kell nézni darabonként minden terméknél. Nem összekeverendő persze a termék súlyával. Nettó hatóanyag tartalomként lehet feltüntetve a pirotechnikai elegy súlya. Ha kanócos és cigi méretű akkor 0,5g hatóanyag darabonként a legjobb mivel ott nincs késleltető F3 kategóriában. Ha kanócos cigi méretű 0,3g az alap az alatti hatóanyaggal 0,2g azok gagyik. Pirat cigi méretű petárdában sok gagyi kispórolt hatóanyagú terméket árulnak a KO203 asok azok gagyik. A kategória nem mindegy F2 azok gagyik P1, F3 azok jók. F4 vagy P2 az szuper jó. És a kialakítás fontos ezután megnézni egy tesztvideót. Nagyobbaknál ami nem robbantja szét megfelelően a terméket meg kicsit bont azok gagyik. Nagyobbaknál a pufik szarok. A cigi méretű petárdákban érdemes a legjobbat megvenni. Annál nagyobb petárdákban már nem olyan bitang erős a hatóanyag. P1 es Xploder 5 gyújtószálas 4,5g hatóanyaggal/db, Sustos, Trueno noI- IV ig pl jó, Big Bang csak 8 grammos. Dum Bum 30, Super Cobra5, 6 és 7, főleg a Super Cobra 8 ezek érik igazán meg F4 ben. Delova rana 75 milis, Cobra 8, Monster 100, Retorno 100, Big Boy Profi, ezek mindent visznek.

Ezek Magyar tesztek igazi kemény pirósoktól:

https://www.youtube.com/watch?v=sHzC5MdNt3E

2022. dec. 3. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!