Játszanának még a mai gyerekek olyan játékokkal, mint a Vice City, Underground1-2 és hasonlók? Érdekelné őket, vagy csak az új modern játékok számítanak már nekik?
Figyelt kérdés
Van egy régi számítógépem, monitorral és minden egyéb eszközzel együtt, amin ezek a régi játékok tökéletesen futnak. Arra gondoltam, kicsit helyre pofozom, rakok rá pár játékot és felrakom jófogásra ingyen elvihetőként. Biztos akadnak olyanok, akik nem tudnak karácsonyra ajándékot venni a gyerekeknek, talán ennek még örülnének sokan. Mennyire értékelnék meg ezeket a régi játékokat a mai gyerekek?2022. nov. 20. 16:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem értékelnék
Öcsém is játszik ilyeneken
10 éves de már most mindig “üzletel”
Volt egy gyenge gépe azt eladta vett egy ps-t kevés használat után eladta vett egy jobbat, most azt is eladta mert egy erős gépet akar :D
A hirdetést persze mi adjuk fel meg mi postázzuk de ő mindig örül az ilyesmiknek
Aki meg nem teheti meg az főleg!
2/2 anonim válasza:
Én bevallom 26 évesen elég nagy bommer vagyok :D xD Szoktam játszani mai napig Vice City-vel, de csak néhány haverral multiban (igen, van hozzá VC:MP, pont mint SA:MP multi kliens a San Andreashoz). NFS Underground 2 is megvan itthon eredetiben dobozosan CD-vel, még boltban vettem anno. Érdekelne, hogy pontosan milyen gép az amiről beszélsz, milyen op rendszer van rajta? Csak mert ha XP vagy régebbi (98), akkor attól tartanék, veszélynek tenném ki ha rádugnám a netkábelt, ezeken a régi gépeken sok foltozatlan kihasználható védelmi rés van sajna, ami a mai vírusoknak kedvez, mert nem adnak már rá ki hozzájuk hivatalos frissítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!