Miért járnak az egyetemisták szórakozni?
Rengeteg helyen látom hogy a “csóró” egyetemisták szórakozni járnak, utána meg tippeket kérnek olcsó kajatippekre stb. Kérdezem én, hogy miért járnak egyáltalán szórakozni? Azt a pénzt ír láb félre kellene tenni bármennyire kevés is, vagy egészségesebb ételeket enni belőle ha annyira picike pénz. Eszembe nem jutna szórakozni elmenni.
Vagytok itt egyetemisták akik tudtok errol beszélni?
"Eszembe nem jutna szórakozni elmenni."
Nekik viszont eszükbe jutott. Ez a különbség köztetek. Ja, meg az, hogy ők nem foglalkoznak a te életviteleddel.
Először is, szerintem jó ha ekkor éli ki az ilyen jellegű dolgait. Egy fiatal menjen bulizni, fedezze fel a világot és tanuljon.
Később nincs időd arra, hogy bulizni menj mikor ott a 8 órás munkád, takarítasz, főzöl, bevásárolsz és van valakid. Bulizás azzal jár hogy kb kilövöd a másnapodat, a 2 nap pihidből egyet így kilőni nem az igazi.
Megtakarítással meg mire mész ekkor? Elteszel max 10.000Ft -t havonta? Ennyi pénzt nem tudsz okosan befektetni az infláció meg szépen megeszi.
Én nem tetten félre semmit egyetemi idő alatt és most el tudok tenni 1-2 havonta annyi pénzt amennyit egy egyetemi évem alatt sanyargatással sikerült volna.
Lás csodát felelősségteljes felnőtt ember lett belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!