Az ELTE PPK-s (Pedagógiai és Pszichológiai Kar) hallgatói merre szoktak szórakozni járni?
Melyik szakra jársz? Vannak barátaid a szakodon? Mert ha nincsenek, nem csoda, hogy nem hívnak... Viszont ha vannak, akkor nyugodtan te is szervezhetsz valami programot.
Egyébként szerintem nem rossz a kari élet, néhány hetente csütörtökönként vannak a kari bulik, most volt a gólyabál előző héten, többször volt már pub quiz stb.
Ezen kívül sok lehetőség van különböző csoportosulásokban való részvételre, pl. mentorprogram, animátorok stb., ezek mind-mind rengeteg szórakozással járnak, sokat járnak el bulizni vagy iszogatni a társaságok.
A társasági élet nem fog az öledbe hullani :)
Ööö... mondjuk az egyetemen? :)
Egyébként ha ennyire nem tudod, merrefelé szokott megjelenni, akkor nem biztos, hogy örülne, ha hirtelen egy ilyen helyzetben ott teremnél..
Jaj, elnéztem, a Bogdánfy utca csak a sporttelep, meg tudom a szakot, ezer köszi. :)
És azt hiszem, jobban tudom, örülne-e vagy nem (én ismerem, meg a szituációt is), olyan jó, hogy mindig először a kérdező hülyének nézése megy a válaszolás helyett, de végül kaptam értelmes választ, köszi szépen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!