Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem nagyon gyenge...

Csak szerintem nagyon gyenge kifogás, és csak a haszonlesést bizonyítják ezek a kijelentések videósoknál?

Figyelt kérdés

A bűnügyi esettel foglalkozó és hasonló tartalmakkal foglalkozó videósok sokszor hangoztatják, hogy szívesen csinálnának XY témáról videót de nem lehet mert korlátoznák / letiltanák a videót.

De szerintem inkább csak arról van szó hogy lusták ezeket a videókat megcsinálni, mert ezért nem kapnának pénzt, persze megértem, hogy a sok ilyen tartalom esetén tiltanák is a csatornát, és kikerülnének abból a rendszerből, hogy pénzt kaphasson a videókért, de ott van sok más videómegosztó mint a Videa, indavideo stb ha tényleg szívesen csinálna videót a nézőknek akkor oda nyugodtan feltölthetné és akkor a YouTube bevételeit sem veszélyezteti és így mindenki boldog lenne.

2022. okt. 31. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Hatásvadászat inkább. Eléggé jellemző legalábbis, hogy így indul a beetetés, aztán már harangozzák is be azt, amivel már a szabadkozás közben is majdnem kész voltak.
2022. okt. 31. 07:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

JCS volt a bűnügyi tematikájú kriminálpszichológiai oldalú videókészítés műfajteremtője, és töredéknyi videóit hagyott fenn a rendszer, annyira ugrott az algoritmus a tartalomra, egy idő után kényszerből befejezte. Van abban igazság, hogy a tűréshatáron mozognak ezek a tartalmak. A 89 videójából most már csak 18 publikus, a maradékot úgy kell underground helyekről kézről-kézre terjeszteni.

https://www.youtube.com/c/JCSCriminalPsychology/community

"JCS - Criminal Psychology 9 hónappal ezelőtt

That's a wrap, folks. The flagged videos violate the "violence" and "sensitive events" guidelines. The same old tune we've been hearing since 2018."

2022. okt. 31. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!