Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az embereket még érdeklik a...

Az embereket még érdeklik a creepypasták?

Figyelt kérdés

Hello😊

Kijelentem, hogy hatalmas creepypasta fan vagyok!

Slender Man, Jeff the Killer( hatalmas kedvenc, habár nem creepypasta), Ticci Toby- úgy megfogott a története, bele éltem magam és átéreztem a történetet.

MrCreepyPasta történeteit szoktam hallgatni. Olyan jók, és rémisztőek-érdekesek.

Ha most valaki írna egy 2022 történetet, titeket mi fogna meg?

Persze, most nehéz olyat írni, ami egyedi és nem koppintás.

Pl nekem is van vagy 5 történet, de mivel nem publikáltam, így most megjelentek hasonló történetek.

Pedig 2017-9 között írtam, csak féltem, hogy nem fog tetszeni az olvasó közönségnek( és nem is tudtam, hogy hova töltsem fel).

Most is egy olyan történetet írok, ami félig igaz és félig fikció! Saját eset.

Mi fog meg titeket?

Hogyan lesznek népszerűek ezek a kitalált interneten terjengő történetek?

Ti miről írnátok?

Ezen én soha sem gondolkodtam, pedig a Ticci Toby az tetszik. Lehet, hogy megértem az írója érzéseit? Vagy csak simán jó?

Előre köszi a velem együtt rajongó és érdeklődők válaszait ❤️

További szép és kellemes napot!

2022. szept. 27. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretem őket. Ezen az oldalon: [link] nagyon gyakran olvasgatok ha van egy kis szabadidőm. Egyébként is imádom a horror sztorikat, úgyhogy nálam ezzel a kategoríával nem igazán lehet mellé lőni.
2022. szept. 27. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem a creepypastákat. Főleg az olyanokat amik ilyen fura videókról és videójátékokról szól.
2022. dec. 10. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem
2023. márc. 21. 06:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki akar beszélgetni írjon
2023. nov. 16. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!