Melyik a legijesztőbb creepypasta amit valaha hallottál?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 13:25
2/12 anonim válasza:
Nagyon rég nem olvastan creepypastákat de a smiling man (nem öszekeverendő a smile dog-gal) és a russian sleep experiment elég durva traumákat okozott :D
3/12 anonim válasza:
A legtöbb tényleg nagyon gagyi, de a russian sleep experiment valóban igényes munka, évek után is emlékszem rá. Az annie 69 is typing volt még nagy kedvencem.
4/12 anonim válasza:
Annie69 is typing. Az valami kegyetlen durva (és jó) volt :D
5/12 anonim válasza:
#2 vagyok és hát nem igazán creepypasta kategória de néhány SCP Foundation szörnyeteg is elég horrorisztikus tud lenni
7/12 anonim válasza:
Hmm... Sokat hallottam már,de egyiket sem tartottam ijesztőnek.
9/12 anonim válasza:
Laughing Jack és Clockwork története elég megrázó volt, utóbbi elolvasása után aludni se tudtam, de mai fejemmel inkább csak szomorúak, mint rémisztőek. De A kutyás ember nagyon beteg, szerintem az a legijesztőbb.
10/12 anonim válasza:
Az összes amit a Sötét Mesék csatornáról R.P. narrál (sajnos egyre ritkábban) hangsúly,zeneválasztás,ilyesztő részeknél jól megválasztott hangok,eszméletlen jól csinálja. Sajnos inkább 3-4 éve fordított sok creepypastát,de olyan jól meg van csinálva,hogy pl. a zseb is ilyesztő volt az ő előadásában,pedig alapból nem túl kreatív kissé gyermetegen túl brutális történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!