Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Introvertáltként hogyan...

Introvertáltként hogyan járjak bulizni?

Figyelt kérdés
Introvertált antiszoc 17/l vagyok. Alig van 1-2 barátom, de ők nagyon közeli barátok. A többi osztálytársam sokat jár bulizni, és én is szívesen mennék velük, de nem érzem magam komfortosan bulikban, de ugyanakkor meg rosszul erzem magam hogy ők jól érzik magukat, én meg itthon hesszelek egyedül. Ja es az osztályból kb senkivel se próbálok úgy beszélgetni meg kapcsolatot teremteni mert hat igen, introvertalrt vagyok es nem merek nyitni mások fele es mindent tulgondolok.

2022. szept. 16. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Introvertáltként én a beülős,szűkebb körű, vagy házibulikat szeretem. Tudod, ahol nem a felszínes tombolás a lényeg, hanem a társaság, beszélgetések
2022. szept. 16. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, éscaak közeli ismerősömkkel lehet ezt nyilván. Akivel amúgy sem beszélgetek,a zokkal felesleges menni bárhova.
2022. szept. 16. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed magad komfortosan ott, akkor szerintem inkább jobb, ha nem is erőlteted. Amúgy nem-e véletlenül csak simán aszociális vagy? Mert a két fogalmat gyakran szokták keverni.
2023. aug. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!