Szerintetek is undorító és egéségtelen tiktok videók nagy része? Te mit gondolsz tiktokról?
Nem tutsz véleményt alkotni ha nem nézted legalább egyszer meg akkor minek beszélsz én nem azt kérdést írtam hogy leszarod vagy nem
"Miért nincs olyan válaszlehetőség hogy LEXAROM?"
De van lehetőség komentelni ezért vann ott a szavazásban az hogy inkább leirom
Eléglet volna anyi hogy engem nem érdekel. Előb utóbb valamilyen formában találkozol majd velle ha csak nem élsz egyedül nomád életmódot folytatva leszarom hozzá állás miatt sok szar folyik nehogy azt hid engem Anyira érdekelt csak még néztem mert gyerek tiktokozni akart ez inkább figyelem felkeltés hogy vigyázzunk kell rájuk
Gondolom te se örülnél hogy valami tiktok trend vagy mi miatt hülyeség csinálná gyermeked itt ez lényeg
(Remélem nem trollkotsz)
Mindenki véleményére nem lehet nyitott főleg aki felelőtlen kijelentés tesz kinek nem ing..
#11 tiktokra nem mentem fel egyszer sem, de sok tiktokos videót felraknak youtubera, lehet latni rajtuk a tiktok logot, meg a színvonalat ugye. Szóval épp eleget tudok róla ahhoz hogy szexarjam. (Ami egyebként a nem érdekel szinonímája, szóval úgy is értheted.)
Leírtam kommenben amint látható, de szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel. És hogy mit fog nézni a gyerekem ha lesz? Szerencsére már elég feljlett technikák vannak az ilyen szarok lekorlátozásara, a barati körét meg majd remélhetőleg megválogatja. :)
Engem csak a magyar férfiak irritálnak rajta, az összeset tiltom is a pcsába, ha látom őket a fyp-men. A legundorítóbb, legigénytelenebb módon próbálnak "viccelődni", de egyiknek sincs tényleges fantáziája vagy humorérzéke, szóval ugyanarról a pár témáról próbálnak humorizálni:
- hihi haha a nők olyan hülyék
- hihi haha ezt ne csináld csajozás közben
- uuuu amikor anya megkér, hogy vigyem ki a szemetet, de én épp videójátékozok (ezeket általában 25-30 éves férfiak csinálják)
- uuuu amikor feleségül veszel egy nőt, és kiderul hogy aranyásó (ezeket általában 13-17 évesek csinálják)
- jajjjj de idegesítő amikor látsz egy szexi szexi leányt, de aztán kiderül róla, hogy elmúlt 12 éves (ez a vicc valamilyen formában rajta van minden 18+ éves férfi fiókján)
- minden nő buta krva, de nem?????
Okádék az egész; az ilyenek minek élnek egyáltalán? Ha meztelenül táncolgatnának, még abban is több érték lenne.
Na de mióta letiltottam vagy 200 ilyen semmirekellőt, azóta egész normális, tényleg vicces/érdekes videókat is kapok. Szval nem maga az app a rossz, hanem csak ki kell szűrnöd, amit nem akarsz látni.
12 tes Hát igen yutubon láttad csak hogy yutubon nekem nem adott ki soha ilyen szarokat nem ugyan az már gyerekekről van szó némelyik még szülőket meg szégyenítőleg tudja használni az ilyen platformokat
Simán csinál magának olyan profilt amiben 35 éves adja ki magát ezt csak szűllők tudja meg akadályozzni ne lásson dolgokat ami nem korának való ez google familink ap elég jó
Majd mikor lesz gyereked más hogy fogsz gondolkozni
13as látható hogy haragszol férfiakra de lécives ne általánosics látod ez teszi veled tiktok ez a buborék hatás vannak ilyen férfiak minden korosztályban ez inkább tanult viselkedés amit apa fiára hagy ez nem korosztály hanem ember függö rosz vicc bunkóság Stb. Letíltás megoldás ennyi így kell használni
Nekem nincs TikTokom és nem is lesz. Sem Snapchatom, sem Instagramom. Egyszerűen nincs szükségem ezekre. (Mellékesen megjegyezném, 17 éves vagyok.) Azt vettem észre a korosztályomban, hogy az emberek nagy része (persze tisztelet a kivételeknek ;)) mindig azzal barátkozik, haverkodik, akinek e 3 közül minimum 1 van a telefonján. Azért azt elég undorítónak tartom, hogy aki minden lehetséges közösséges médián fent nyomul 0/24 azt imádja a közösség. Aki meg egyáltalán nem használja, vagy csak mértékkel az meg egy senki, lúzer, béna stb.
Én eldöntöttem, hogy nekem nincs szükségem erre. Én igaz barátokat keresek, akiknek tökmindegy, hogy posztolok-e minden másodpercben valami f.szságot, vagy nem. Ennyi a véleményem, köszönöm, hogy leírhattam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!