Vegyek egy drágább Zeppelint, vagy inkább gyűjtsek egy Breitling-re vagy IWC-re?
1. Aki ért az órákhoz az valszeg észreveszi, ha meg nem akkor oly mindegy lesz neki hogy 1000ft vagy x millió, annyit fog látni hogy szép vagy ronda, másodrészt magamnak veszem, meg azért ez nem egy Patek, de melóba egy egyszerű Orientet használok, a társadalmi helyzetem meg olyan furcsán átlagos és gyakran változó, bár ez 23 évesen gondolom normális.
No meg az utcán honnan fogják tudni, hogy milyen mély a zsebem :D? Aki meg már ismer az úgyis fogja tudni mikre költök, tudom, kocsi kell, meg jó telefon, meg az aktuális divatba öltözni, de ez engem egyáltalán nem vonz.
Drága órát csak befektetési célzattal érdemes venni. Ha átlagos a jövedelmed, tökéletesen megfelel neked a Casio Edifice sorozat bármely tagja. Halandó ember ne vegyen órát 50.000 forint felett.
Bill Gates-nek jó a Casio.
George Bush-nak 50 USD-s Timex órája volt, mert a célnak megfelelt.
Számomra nincs viccesebb, mint amikor egy újgazdag 20 milliós órával a karján közlekedik. 20 millió pihen a karodon, ahelyett, hogy normálisan befektetnéd?
Azért az 50.000 erős túlzás, bruttó 30-ért már van Edifice.
Én meg automatát nem vennék, nem akarok óraforgatóval vagy felhúzással szórakozni. De te tudod...
Szeva!
Mit vettél ha kérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!