Breitling Avenger GMT, vagy IWC Pilot Spitfire? Ti melyiket vennétek inkább? Melyik a jobb óra szerintetek?
Igazából mindkettő csinos.
Az IWC azért egy klasszikusabb vonalat képvisel.
Meg kell mondjam, hogy a mérete miatt pl én is az IWC-t választanám.
Viszont, a kedvenc típusom tőlük a Petit Prince Annual Calendar...viszont az nekem konkrétan nagy lenne, bármit is csináljak.
Az Avengerből ez a verzió kevésbé tetszik, de van PVD-s verzió is, ami nagyságrenddel jobban mutat, szerintem.
Én is hasonló döntés előtt voltam,
Breitling Avenger GMT, Breitling Avenger Seawolf 2 és A Navitimer 8 (nameg az IWC-Pilot, de ez élőben annyira nem jött be, nem tudom számomra túl egyszerűnek tűnt)
Hosszas nézelődés és gondolkodás után én a Breitling Avenger Seawolf 2 mellett döntöttem, A ‘számos’ számlappal szerelt modellnél. Valahogy ez tetszett a legjobban. Tehát én a kettő közűl amiket írtál az Avenger-t választanám. (Előben is láttam ugyebár mind kettőt, és a Breitling véleményem szerint minőségibbnek tűnt.)
Esetleg tudnám még ajánlani a Tag Heuer Autavia-t, igen szépre sikeredett ez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!