Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 90-es évekbeli Tininindzsa...

90-es évekbeli Tininindzsa Teknőcök képregények magyar kiadásának van értéke, eladható?

Figyelt kérdés

Vaterán láttam, de csak egy tűnt réginek, egy szám 300 Ft-ért megy most. Az szinte semmi.

Faterom már több mint 20 éve kidobatta velünk az összeset, mondván, szemét. Jó kis fricska lenne, ha kiderülne, hogy nem volt az.

2022. szept. 5. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
300 forintért se kell senkinek. Apádnak igaza volt.
2022. szept. 5. 23:23
 2/7 A kérdező kommentje:
A fenébe. :D
2022. szept. 5. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
facebookon van képregények adás vétel közösség , ott érdeklődj inkább
2022. szept. 6. 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindennek van értéke, tehát nem szemét. De persze attól is függ milyen állapotú, mert egy hiányos, ragasztott, tépett, szakadt, firkált, ütött-kopott lehet semmit nem ér.

Ha jó állapotúak, egyes számokat 500-1000Ft között lehet eladni.

Ha el akarod adni őket, arra ott a:

Vatera.hu

Jofogas.hu

Facebook Marketplace

illetve az alábbi képregényes csoportok a javasoltak:

Facebook-csoportok:

Képregények eladása, vétele, csere-beréje csoport

Képregény-adok-veszek

Online képregénybörze

Vagy elmész személyesen valamely képregénybörzére, amit az országban rendeznek....Pesten, Szegeden, Debrecenben, Kecskeméten, Nyíregyházán szokott lenni....és ott megpróbálod elpasszolni...

2022. szept. 7. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
2022. szept. 21. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös, a Használt képregényt azért nem nevezném viszonyítási alapnak, mert a tulaja egy kereskedő (felvásárol jó pár dolgot olcsón, aztán X-szeres áron adja el). Így annyit kér egy adott újságért, amennyit nem szégyell. Plusz lehet megengedheti magának, hogy hosszú hónapokig nem adja el az adott kiadványt...

Az ilyen 2000-3000-6000Ft/db-os és még drágább árak, teljesen irreálisak.

Én örültem, ha ezeket a kiadványokat anno 500-1000Ft/db között elvitték anno tőlem...

Szerintem ma már egyáltalán nem túl népszerűek a Teknőcök, sajnos. Így nagy kereslet sincs utánuk....

2022. okt. 19. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Képregényt pedig már elvből nem dobnék ki, főleg nem TMNT-t. :)

Légyszíves, kidobás helyett gondoljatok arra, hogy inkább tovább ajándékozzátok vagy beviszitek a környéketeken egy olyan helyre, ahol hasznát vehetik és örömet okozhattok vele a kicsiknek (gyermekkórházak, rendelők, stb.).

Nyilván, itt nem gore képregényekre gondolok, hanem TMNT-szintűekre! :D

Ha pedig szeretnéd még őket eladni, ajánlom ezeket a nagylétszámú magyar képregényes adok-veszek csoportokat Facebookon.

Előttem is írták ezeket, de gondoltam, ráerősítek, hogy ide mehetnek simán az eladó képregényeitek:

Online képregénybörze

[link]

Képregények eladása, vétele és cseréje

[link]

Képregény Adok-Veszek

[link]

Story time: egyik barátom anekdotája, hogy egyszer megakarta keresni a gyerekkori Transformers képregényeit (nem az 1. számtól volt meg neki, de a legelső megvett füzettől már hiánytalanul elég sokáig megvették neki anno a szülei). Aztán valahogy kiderült, hogy az a sor kuka. :')

Ma meg már csak pislogna az, aki kidobta, hogy:

A.) másnak ez értéket képvisel,

B.) ezeket el is lehetne adni elég korrekt áron.

2023. jún. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!