90-es évekbeli Tininindzsa Teknőcök képregények magyar kiadásának van értéke, eladható?
Vaterán láttam, de csak egy tűnt réginek, egy szám 300 Ft-ért megy most. Az szinte semmi.
Faterom már több mint 20 éve kidobatta velünk az összeset, mondván, szemét. Jó kis fricska lenne, ha kiderülne, hogy nem volt az.
Mindennek van értéke, tehát nem szemét. De persze attól is függ milyen állapotú, mert egy hiányos, ragasztott, tépett, szakadt, firkált, ütött-kopott lehet semmit nem ér.
Ha jó állapotúak, egyes számokat 500-1000Ft között lehet eladni.
Ha el akarod adni őket, arra ott a:
Vatera.hu
Jofogas.hu
Facebook Marketplace
illetve az alábbi képregényes csoportok a javasoltak:
Facebook-csoportok:
Képregények eladása, vétele, csere-beréje csoport
Képregény-adok-veszek
Online képregénybörze
Vagy elmész személyesen valamely képregénybörzére, amit az országban rendeznek....Pesten, Szegeden, Debrecenben, Kecskeméten, Nyíregyházán szokott lenni....és ott megpróbálod elpasszolni...
5-ös, a Használt képregényt azért nem nevezném viszonyítási alapnak, mert a tulaja egy kereskedő (felvásárol jó pár dolgot olcsón, aztán X-szeres áron adja el). Így annyit kér egy adott újságért, amennyit nem szégyell. Plusz lehet megengedheti magának, hogy hosszú hónapokig nem adja el az adott kiadványt...
Az ilyen 2000-3000-6000Ft/db-os és még drágább árak, teljesen irreálisak.
Én örültem, ha ezeket a kiadványokat anno 500-1000Ft/db között elvitték anno tőlem...
Szerintem ma már egyáltalán nem túl népszerűek a Teknőcök, sajnos. Így nagy kereslet sincs utánuk....
Képregényt pedig már elvből nem dobnék ki, főleg nem TMNT-t. :)
Légyszíves, kidobás helyett gondoljatok arra, hogy inkább tovább ajándékozzátok vagy beviszitek a környéketeken egy olyan helyre, ahol hasznát vehetik és örömet okozhattok vele a kicsiknek (gyermekkórházak, rendelők, stb.).
Nyilván, itt nem gore képregényekre gondolok, hanem TMNT-szintűekre! :D
Ha pedig szeretnéd még őket eladni, ajánlom ezeket a nagylétszámú magyar képregényes adok-veszek csoportokat Facebookon.
Előttem is írták ezeket, de gondoltam, ráerősítek, hogy ide mehetnek simán az eladó képregényeitek:
Online képregénybörze
Képregények eladása, vétele és cseréje
Képregény Adok-Veszek
Story time: egyik barátom anekdotája, hogy egyszer megakarta keresni a gyerekkori Transformers képregényeit (nem az 1. számtól volt meg neki, de a legelső megvett füzettől már hiánytalanul elég sokáig megvették neki anno a szülei). Aztán valahogy kiderült, hogy az a sor kuka. :')
Ma meg már csak pislogna az, aki kidobta, hogy:
A.) másnak ez értéket képvisel,
B.) ezeket el is lehetne adni elég korrekt áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!