A TheVR VOD csatorna youtubeon miért lett átnevezve TheVR Gaming+ -ra?
Nekem az az elméletem, hogy, mivel twitchen fizetős a visszanézés, szerintem a youtube vodok is fizetősök lesznek. Legalábbis ez eléggé a tv-társaságok streaming felületeire utal. Ott is legtöbbüknél az ilye n"+"-os tartalmak fizetősek.
A főcsatin pedig a lerövidített, vágott videók maradnak majd ingyenesek. Logikus lenne, mert a twitches fizetős résznek sokáig nem lenne értelme, ha youtubeon amúgyis ingyenes.
Ki mit gondol?
Kedves kérdező, például a magyar csatornák közül Zsozéatyát viszont nem dobja be nekem az ajánlóba, pedig neki is jó nézettsége van és az ő videóira néha még rá is nézek (hátha van új Möszijő Bűzlőtekintetű Lisztparókás Pudványon marháskodása), ő nincs a blocking listán sem.
A külföldiek közül Dr. Disrespectet erőlteti még nekem mostanában az ajánló, de az ő videóit sem nézem mert nem érdekel (már blocking listára fogom tenni). A hasonló esetek miatt gondolnám, hogy valami turpisságra van lehetőségük a csatornáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!