A TheVR VOD csatorna youtubeon miért lett átnevezve TheVR Gaming+ -ra?
Nekem az az elméletem, hogy, mivel twitchen fizetős a visszanézés, szerintem a youtube vodok is fizetősök lesznek. Legalábbis ez eléggé a tv-társaságok streaming felületeire utal. Ott is legtöbbüknél az ilye n"+"-os tartalmak fizetősek.
A főcsatin pedig a lerövidített, vágott videók maradnak majd ingyenesek. Logikus lenne, mert a twitches fizetős résznek sokáig nem lenne értelme, ha youtubeon amúgyis ingyenes.
Ki mit gondol?
Elkurvult már ez a videósdi is.
Részemről ha youtube akkor adblock, sponsorblock és yt vanced
es akkor mi van ha fizetos lesz?
annyi ingyenes tartalmuk van amit sok ev alatt se tudna megnezni egy ember (es mivel lesz tovabbra is szerinted is vagot verziokbol)
muszaj penz termelni, mivel maskulonben nem lesznek meg a kovetkezo csucshardvereik a videokeszitesekhez, es azokat fent is kell tartani
Lehet a "VOD" túl szakzsargon kifejezés, és nem jön le egyből belőle a laikusnak, hogy mi az. Az elmélet fordítva is működne, hogy Twitch-en van a tényleges gaming tartalom, míg a Gaming+ csatornán megkapod azt a pluszt, hogy visszanézheted (jelenleg ingyen).
Nem tűnik reálisnak a csak fizetős változat, mert az embereknek ez már túl nagy luxus, és visszafelé sülne el a dolog (nézők legalább 90%-a eltűnne).
A csúcshardvereik eddig is megvoltak. Ez önmagában nem indokolja szerintem.
Meg az a másik, hogy most teszem azt nem muszáj rtx 3090 plusz i9 kombóval tolni. Streamelni lehet akár 3060nal is, és egy Saints Rowot az is elfuttatt lazán egy jó i5 el.
#4 de ok a TheVR csak a legjobbal tolhassak
ha megjelenek ujak azzal, es fentartasi koltsege is van mindennek ezt emlitettem
Xy4
Uramisten de imádom ezeket a konteókat meg összeesküvés-elméletek :D
Ha valamire nem tudod a választ akkor miért nem jársz utána először?
Nem lesznek fizetősek a videók a youtube-on. Arról van szó, hogy a srácok régóta nevet akartak változtatni, hogy kicsit lényegretörőbb legyen a csatorna név ezért akartak először TheVR Gaming-et de mivel azon a csatornán Happy Hour is van ezért lett TheVR Gaming+ (a + utal a HH-ra)
A sima TheVR csatornára a jövőben nem kerül fel gaming tartalom mert teljes arculatváltást akarnak.
Ennyi.
Én is azt hittem, hogy új csatorna, a channel blocker nálam azonnal blokkolta.
Ma viszont látom, hogy új csatornát csináltak (vr shortcut, vagy milyen néven), mert feldobta megint a YT ajánlója, de ezt is azonnal blokkolta a channel blocker.
Nem értem, hogy miért dobálja fel nekem a csatornáikat a youtube, mert egy videójukat sem nézem meg, eleve a channel blocker is blokkolja mindet. Lehet, hogy a YT-on is lehet fizetni a kezdőlapra kerülésért, mint a google keresőben? Vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!