Milyen ötleteid vannak egy 18. szülinapi bulira?
Ipari mennyiségű alkohollal meg jó zenével. A törékeny dolgokat tedd el és ne engedj senkit a konyha közelébe. Gondolom lány vagy, mert a fiúknak bőven elég amit előbb felsoroltam.
Ajánlott egy internetképes gép, mert ilyenkor mindig meg akarja mutatni mindenki az ő kedvenc zenéjét (hülye szokás szerintem is, de ez van).
Kajánál szerintem olyan szempontokat kell figyelembe venni, hogy darabos legyen és mondjuk csapvízzel is nagyjából eltüntethető legyen ha leeszi valaki magát (én pl mindig le szoktam). Nem tudom konkrétan mire gondoltál, de pl előszeretettel raknak a szendvicsekre reszelt sajtot ami rossz ötlet, mert garantált, hogy reggelre minden sajtos lesz (szőnyegek pl).
Játékok? Biztosan szükséges? Kis italozás után már senki nem fog unatkozni, de biztonság kedvéért bekészíthetsz egy poénosabb társasjátékot (a póker nem az).
Azt senki nem fogja garantálni, hogy emlékezetes lesz, de megfigyeltem, hogy ez egyenesen arányos az alkohol mennyiségével.
Az nem törvényszerű, hogy hányás az ilyennek a vége, elkerülhető ha pl nincs tömény. De ha van, akkor se engedd, hogy bögréből igyák (nekem engedték :S). Vagy ha látsz valakit akinek elég bamba az ábrázata akkor talán őt sem kéne kínálgatni és akkor okés lesz.
Ja és fontos: ne légy ideges! Tapasztalat, hogy nagyon betesz a hangulatnak az, hogy ha a házigazda ideges, mindenért aggódik stb... ennek néha az a vége, hogy lelépnek. Mindenki előbb oldódik ha a házigazda mosolyog és kínálgatja őket.
Na jól kifejtettem itt a dolgokat :D Bocs ha olyan alap dolgokat mondtam el amiket te is tudsz, csak a kérdésed alapján elég bizonytalannak gondollak. Olyannak mint aki először rendez bulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!