Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel hogy nem...

Hogy dolgozzam fel hogy nem láthatom a kedvenc bandám a Szigeten a pénz miatt?

Figyelt kérdés
Szóval vasárnap jön a Palaye Royale Magyarországra, de nem tudok elmenni mert 32.000 ft a napijegy... Napok óta azzal álmodok hogy ott vagyok és hallhatom őket. Vasárnap pedig biztos hogy végigsírom az egész napot amikor a képeket látom... A zenéjük nagyon sokat segít a mentális betegségemen, amikor őket hallgatom egyszerűen úgy érzem mintha "meg lennék mentve", nekem ez a banda szó szerint az ideiglenes kiút az alagútból amikor magam alatt vagyok illetve amikor boldog vagyok. Ők a példaképeim és már ha videókat látok velük youtubeon az megmosolyogtat. Mit kéne csinálnom hogy ne érezzem ilyen rosszul magam?
2022. aug. 11. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olvass szépirodalmat.
2022. aug. 11. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lemondani róla és megbékélni....

Én több koncerten is voltam már, de nem adott annyit, amennyibe a jegyár került, úgyhogy nem is értem igazából ki a fene akarna kidobni az ablakon 32 ezret?! Az egy heti bevásárlás!

2022. aug. 11. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahova az ember elakar menni oda elmegy, a tobbi csak kifogas

32 rongy az nem nagy valami, napszam, kolcsonkersz, eladsz valamit, leapolsz 1-2 oreget a parkban stb.. de osszelehet gyujteni ha nagyon akarja az ember

2022. aug. 13. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Túlélted?
2022. aug. 15. 02:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!