Van itt olyan rajtam kívül aki ismeri/szereti a Takarazuka Revue-t?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem ismeri, de érdekli: A Takarazuka Revue egy japán, csak női musical-színház. Itt a YouTube csatornájuk: [link]
Ha valaki ismeri (kétlem 😅): Hogy találkoztatok vele? És ki a kedvenc színésznőtök a Takarazukából?
(Én animék miatt néztem utána, hogy mi is ez, leginkább a Versailles no Bara miatt, de talán a Kageki Shoujo is közrejátszott.
Az én kedvenc színésznőim:
Musume-yaku: Hanafusa Mari, Hoshikaze Madoka
Otoko-yaku: Serika Toa, Makaze Suzuho)
2022. aug. 2. 23:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, szeretem.
Igen, hallottam már róla, de nem vagyok különösen oda érte.
Nem, de érdekesnek tűnik.
Nem és nem is érdekel.
11 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szeretem őket. A youtube dobta fel nekem, mert elég sok Musicalre keretes rá japán nyelven. Mit mondjak, nagyot néztem amikor először láttam, de rögtön megtetszett. Aztán utánaolvastam mi ez, kik ezek.
2/5 anonim válasza:
Kedvenc színésznőm nincs, de a Rómeó és Júliát nagyon szeretem tőlük. Sőt fogalmazhatnék úgy is, hogy az általuk alakított Rómeó és Júlia musicaleknek nagy rajongója vagyok. :D Különösen Tybalt karaktere nyűgözött le, tetszett, ahogy megjelenítették, nagyon egyedinek találtam. És nekem is a YouTube ajánlotta. :D
3/5 anonim válasza:
Kérdező, ha van kedvenc számod, jeleneted, berakhatnád ide.
4/5 A kérdező kommentje:
Elég nehéz kedvencet mondani, de talán leginkább ez: [link]
2022. aug. 7. 09:22
5/5 anonim válasza:
Megértem hogy szereted, lenyűgöző előadás. Nekem most egy ex-takarazukás a kedvencem [link] Ha valakinek nem esne le: a férfi, és női szerepet ugyanaz az ember énekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!