Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van itt olyan rajtam kívül...

Van itt olyan rajtam kívül aki ismeri/szereti a Takarazuka Revue-t?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem ismeri, de érdekli: A Takarazuka Revue egy japán, csak női musical-színház. Itt a YouTube csatornájuk: [link]

Ha valaki ismeri (kétlem 😅): Hogy találkoztatok vele? És ki a kedvenc színésznőtök a Takarazukából?

(Én animék miatt néztem utána, hogy mi is ez, leginkább a Versailles no Bara miatt, de talán a Kageki Shoujo is közrejátszott.

Az én kedvenc színésznőim:

Musume-yaku: Hanafusa Mari, Hoshikaze Madoka

Otoko-yaku: Serika Toa, Makaze Suzuho)

#anime #színház #Japán #musical #Takarazuka Revue
2022. aug. 2. 23:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, szeretem.
Igen, hallottam már róla, de nem vagyok különösen oda érte.
Nem, de érdekesnek tűnik.
Nem és nem is érdekel.
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem őket. A youtube dobta fel nekem, mert elég sok Musicalre keretes rá japán nyelven. Mit mondjak, nagyot néztem amikor először láttam, de rögtön megtetszett. Aztán utánaolvastam mi ez, kik ezek.
2022. aug. 3. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc színésznőm nincs, de a Rómeó és Júliát nagyon szeretem tőlük. Sőt fogalmazhatnék úgy is, hogy az általuk alakított Rómeó és Júlia musicaleknek nagy rajongója vagyok. :D Különösen Tybalt karaktere nyűgözött le, tetszett, ahogy megjelenítették, nagyon egyedinek találtam. És nekem is a YouTube ajánlotta. :D
2022. aug. 6. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha van kedvenc számod, jeleneted, berakhatnád ide.
2022. aug. 6. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég nehéz kedvencet mondani, de talán leginkább ez: [link]
2022. aug. 7. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Megértem hogy szereted, lenyűgöző előadás. Nekem most egy ex-takarazukás a kedvencem [link] Ha valakinek nem esne le: a férfi, és női szerepet ugyanaz az ember énekli.
2022. aug. 7. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!