XXL Extreme hintáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mert a falunapokon lesz és már régóta fel szeretnék ülni de nagyon félek is egyben!2022. aug. 2. 12:56
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat véletlen rossz kategóriába raktam!
2022. aug. 2. 12:57
3/3 anonim válasza:
Kétszer ültem rajta. Először nappal ültem fel rá, nem voltunk rajta sokan, kicsit ijesztő volt, de el lehetett viselni. Másodszorra este ültünk fel, sokan voltak. Valószínű akkor jobban pörgették, hosszabb volt a menetidő. Teljesen rosszul voltunk mindannyian amikor leszálltunk. Vagy 1 órán keresztül émelyegtem utána. Amikor fent ültünk teljesen be voltam feszülve, leizzadtam, hányingerem lett. De mindannyiunkkal ez volt. 😂 Nagyon para, azóta se tudom eldönteni, hogy felmerjek rá ülni újra. 😆😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!