Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » TikTokon hogy állítod be a...

TikTokon hogy állítod be a saját for youd?

Figyelt kérdés
Msotanában elég szar a for you m,szeretnék egy adott műsorról,témáról editeket,hogy csak arról szóljon a for you m de ezt nem tudom hogy érjem el.Régen működött az hogy a keresőben rákerestem valamire,nézegettem a feldobott lehetőségeket és úgy az algoritmus már be is állt de mostmár ez nem működik.
2022. júl. 31. 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínű nem használtad elég sokat az alkalmazást és/vagy néztél eleget abból a fajta tartalomból. Ugyanúgy működik, mint eddig, kereséssel lájkokkal, követésekkel alakítható a For You.

Nekem is volt, hogy direkt rákerestem adott dolgokra, 1-2 hétig majdnem minden 2. videó arról szólt, majd elkezdtem kevesebbet használni az alkalmazást, emiatt kevesebb a témához kapcsolódó videót néztem és most már megint teljesen másokat dobál be. Szóval nem elég, ha egyszer rákeresel, rendszeresen keresgélni kell és lájkolni az adott videókat (persze nem kell az összes videót lájkolni).

2022. júl. 31. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!