Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tiktokon kikapcso...

Hogyan lehet tiktokon kikapcsolni a saját videóm alatt azt hogy mások le tudják menteni?

Figyelt kérdés
Ugye ha rámennek a megosztásra akkor ott ott lesz hogy mentés. És láttam hogy néhány másik tiktokkernél nincs ott. Hogy lehet beállítani azt hogy nekem is így legyen?
2020. júl. 18. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Off:

A tiktok az olyan, mint a youtube? Ez valami új őrület?

2020. júl. 18. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Hasonló. 15 vagy 60 másodperces rövid videókat lehet csinálni. Vannak aki táncolnak, vagy csak simán tátognak zenékre. Viszont vannak kreatívabb emberek is. Én általában editeket szerkesztek különböző híres színészekről.
2020. júl. 18. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Profilod, jobb fent a 3 pötty, Adatvédelem és biztonság (Privacy & Safety) és ott lesz a Biztonság (Safety) résznél, hogy engedélyezed-e a videóid letöltését (Allow your videos to be downloaded). Ezt kell kikapcsolni.
2020. júl. 19. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!